Minden, ami DC!

'Aquaman': A Gyilkosok Szentje is a fedélzeten

2017. október 08. 19:03 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Graham McTavish, skót színész nem ismeretlen a DC rajongók körében, hiszen a "Preacher"-ben a címszereplőt igyekezett jó ideig eltenni láb alól, most pedig a DC Bővített Univerzumban próbálhat szerencsét.

Elolvasom »

A Legendák visszatérnek: Új arcok és régi ismerősök várhatóak

2017. október 08. 11:19 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Jövő kedden a "Legends of Tomorrow" is visszatér a tengerentúli tévéképernyőkre. Nem szokatlan a sorozat kapcsán, hogy történelmi személyek, ikonikus képregénykarakterek tűnnek fel, vagy jelentés történelmi korszakokba látogatunk. Ez harmadik évadban sem lesz máshogy, amely kapcsán Phil Klemmer producer szolgált újdonságokkal. Többek között a démonvadászt is megmelítette.

Elolvasom »

Arrowverzum: A jövő héten induló új évadok előzetesei

2017. október 07. 20:13 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Jövő héttől végre ismét új epizódokkal jelentkeznek Amerikában Supergirl, Flash, a Legendák és a Zöld Íjász kalandjai. Ez alkalomból hoztuk az elolvasom mögöttre az évadokhoz kiadott hivatalos plakátokat, valamint egy-egy magyar feliratos előzetest.

Elolvasom »

'Batman Ninja': A Warner Bros. saját animével támad

2017. október 06. 19:56 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A New York Comic Con-on derült fény a Warner animációs részlegének új projektjére, ami a "Batman Ninja" címet viseli, műfajilag pedig az animék közé sorolható. Az egész estés, házimozis megjelenésű produkció készítője Takashi Okazaki, akinek többek között a kultikus Afro Samurai karakterét is köszönhetjük. A projekt saját panelt kapott az eseményen, ahol Okazaki mellett a rendező Jumpei Mizusaki valamint a forgatókönyvírók, Kazuki Nakashima, Leo Chu és Eric Garcia képviseltette magát, hogy beszéljen erről a "fantáziadús" Batman feldolgozásról.

Elolvasom »

Karakterplakátok harangozzák be 'Az igazság ligája' új előzetesét

2017. október 04. 18:40 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

"Az igazság ligája" marketingesei gőzerőre kapcsoltak, hiszen már csak alig több, mint egy hónap választ el minket attól, hogy szemtanúi lehessünk a csapat megalakulásának és várhatóan eposzi közös kalandjának. Tegnap írtunk egy tartalmas bejegyzést az Empire Magazine cikke alapján, és talán még fel sem dolgoztuk az ott olvasott új infókat, a stúdió máris elénk tár egy halom új karakterposztert, amelyeket most azonnal raknánk a szobánk falára egyesével. Szokás szerint az Acélember ismét lemaradt, de a többi hőst újra szemügyre vehetjük. Akinek pedig ez nem lenne elég, az mondja le a vasárnapi/hétfői programjait, hiszen akkor várható a film legújabb előzetese!

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

26 epizódból fog állni a 'Young Justice' harmadik évada

2017. október 04. 10:27 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Warner Bros. még áprilisban jelentette be, hogy saját gyártású sorozatokkal, köztük az újraélesztett "Young Justice"-szal indul útjára 2018-ban a DC témájú digitális szolgáltatásuk. Most pedig megtudtuk Brandon Vietti író, producer és DC animációs rendezőnek köszönhetően, hogy az "Outsiders" alcímre figyelő folytatás mennyi epizódból fog állni.

Elolvasom »

'Az igazság ligája': Képek és rengeteg új infó az Empire magazinból

2017. október 03. 18:23 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az Empire szerkesztősége nemrég ellátogatott "Az igazság ligája" díszletei közé, ahol épp Joss Whedon újraforgatásai zajlottak, az ehavi lapszámban pedig nyilvánosságra is hozták, amit ott láttak és hallottak. Az elolvasom mögött egy (frissülő) galériába szedve találjátok a címlapokat, az új képeket, valamint nyolc pontba szedve a lényeges új információkat Genzo fordításában.

Elolvasom »
süti beállítások módosítása