Minden, ami DC!

Betekintés a 'Wonder Woman' film látványvilágába

2017. május 28. 20:16 | DC Magyarország | komment

A "Wonder Woman" premierjéhez közeledve az Entertainment Weekly kiadott egy különszámot, ami teljes egészében a film kulisszáival foglalkozik. A legütősebb érdekességek mellett néhány lenyűgöző koncepciós festmény is debütált.

ew-ww-kulonszam-main.png

Elolvasom »

TI KÜLDTÉTEK: Fan Art Péntek All Stars

2017. május 25. 22:36 | DC Magyarország | komment

A Facebook oldalunkon nemrég egy új rovatba kezdtünk, aminek a Fan Art Péntek nevet adtuk. Ez abból állt, hogy az általatok, olvasók által küldött rajongói munkáknak adtunk egy kis rivaldafényt minden hétvégén. A rovat pár hét után felemás statisztikáknak örvendett. Az egyik oldalon teljes volt a siker, az email-fiókunkat ellepték az általatok küldött, változatos technikájú és stílusú, szebbnél szebb rajongói munkák, amelyek azt bizonyították, hogy a jelen levő 11 ezer emberből bőven akadnak tehetséges alkotók, aminek nagyon örültünk, és a bőség zavarában nem is tudtuk, hogy mikor melyik képet osszuk meg a "nagyvilággal". Ez volt az érme pozitív oldala. Amellett viszont nem mehettünk el, hogy milyen kevés reakciót váltott ki a közönségből ez a rovat hétről hétre, ami azt mutatta, hogy elég csekély az érdeklődés a Fan Art Péntek iránt. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezt így, ebben a formában nem visszük tovább, hiszen mi azért dolgozunk, hogy olyan tartalmak kerüljenek ki az oldalra, amik lehetőleg minél több embert megmozgatnak/szórakoztatnak/inspirálnak. Viszont azt sem akartuk, hogy a beérkezett művek a süllyesztőben végezzék, ezért született ez a bejegyzés, amiben szépen sorra vesszük minden olvasónk minden beküldött munkáját, és közszemlére tesszük őket egy hatalmas csokorban.

fanartpentek.png

Elolvasom »

Közeli fotókon 'Az igazság ligája' hőseinek jelmezei

2017. május 24. 13:44 | DC Magyarország | komment

Snyderék tragédiájának és a rendezőcsere tegnapi bejelentése után a Warner Bros. a 2017-es Licensing Expo alkalmával folytatja "Az igazság ligája" marketingjét. Az esemény helyszínén kiállították a ligatagok életnagyságú modelljeit, amivel lehetőséget biztosítanak a kosztümök részletes bemutatása. Superman újbóli hanyagolása mellett szemügyre vehető Batman új szerkója, illetve az újoncok, Aquaman, Flash és Cyborg filmes kinézetei is. A stúdió továbbá a LEGO filmes univerzumot és J.K. Rowling varázsvilágát is képviselteti.

justiceleague_selects_add.jpg

Elolvasom »

Zack Snyder visszalép 'Az igazság ligája' filmtől egy családi tragédia miatt

2017. május 23. 20:13 | DC Magyarország | komment

A filmkészítő lánya öngyilkosságot követett el még márciusban, ami arra kényszerítette őt, hogy szünetet tartson a munkában, így Joss Whedont kérték fel, hogy befejezze a Warner Bros. szuperhősfilmjét: "Úgy döntöttem, hogy visszalépek a filmtől, hogy a családommal, a gyermekeimmel legyek, akiknek igazán szükségük van rám."

zack-and-deborah.jpg

Elolvasom »
süti beállítások módosítása