Minden, ami DC!

CINEMACON 2017: DC Bővített Univerzum filmek a WB paneljén

2017. március 30. 12:27 | DC Magyarország | komment

Magyar idő szerint ma hajnalban zajlott le a Warner Bros. prezentációja a 2017-es CinemaCon-on. Az eseményen megjelentek a közelgő DC Bővített Univerzum filmek színészei és rendezői, akik friss, korábban még nem látott részleteket, koncepciós rajzokat mutattak be a közönségnek. Ezek nem találtak maguknak utat az internetre, csupán leírások érkeztek róluk. Vegyük most ezeket sorra a bemutatásuk sorrendjében.

ben-momoa-main.png

Elolvasom »

Tojásvadászat 'Az igazság ligája' új előzetesében (ELEMZÉS)

2017. március 28. 20:38 | DC Magyarország | komment

Hosszú várakozás után egy plakátokkal és karaktervideókkal történő felvezetést követően szombaton debütált a várva várt első Igazság Ligája összeröffenés teljes értékű előzetese. A sok megnézést után most viszont vadásszunk tojásokra, lássuk hát, hogy a Húsvéti Tojások mestere, Zack Snyder mennyi és milyen utalást rejtett el nekünk a novemberben mozikba kerülő film kedvcsinálójában.

vlcsnap-2017-03-28-18h57m16s582.jpg

Elolvasom »

ÖSSZEFOGLALÓ: Ez történt a múlt héten 'Az igazság ligája' háza táján

2017. március 27. 16:22 | DC Magyarország | komment

Március 23-án, tehát csütörtök hajnalban elutaztam itthonról, hogy aztán Zack Snyder és a Warner Bros. a távollétemben megkezdje az Igazság Ligája várva várt első közös akciójának marketingjét (ha ezt tudtam volna, előbb megyek el). Viccet félretéve: vártuk a trailert karácsonykor, januárban, a "Kong: Koponya-sziget" premierjével és még sorolhatnánk, hogy mikor, ám a stúdió inkább a megosztóra sikeredett "Batman Superman ellen" bemutatójának évfordulóján lepte meg a képregényvilág rajongóit a Liga kaland legelső teljes értékű előzetesével. Számítottunk rá? Még a fejünkben sem fordult meg. Csütörtökön és pénteken a csapat-és karakter poszterek mellett nagyszerű látvánnyal és zseniális beállításokkal operáló teaserekkel hangolták a nagyérdeműt, ráadásként pedig a film rendezőjével, Zack Snyderrel érkezett egy interjú, aminek alanyai (még ha csak nagyon röviden is) a főszereplők. Ennek apropóján vegyük most sorra ezeket, ugyanis, bár kiadták a trailert, a rövid bemutatók még így is tartalmaznak képkockákat, amiket az előzetesben aztán nem láthattunk viszont.

unite-the-league.png

Elolvasom »
süti beállítások módosítása