Minden, ami DC!

'Supergirl': Rejtélyes karakterrel bővül a sorozat

2017. december 13. 09:41 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Miután Reign elporolta Supergirl acélhátsóját a félévadzáróban, a 2018-as évben megfordulhat Kara szerencséje.

Krys Marshall, a "Rólunk szól" című sorozat sztárja a harmadik évad második felében csatlakozik a történethez Julia Freeman szerepében. Róla annyit lehet tudni, hogy egy huszonéves zenész, aki National City közelében él és nyomok birtokában van Reign kilétét illetően.

Egyelőre nem tudni, hogy Julia milyen szerepet játszik majd a Reign elleni harcban, de ahogy az – egykori – executive producer, Andrew Kreisberg mondta nemrég, "Supergirl az eddigi három évad legkeményebb ellenfelével kell szembeszálljon, szóval minden elérhető szövetségesre szüksége lesz, ha le akarja győzni a Reign néven ismert gonosztevőt."

Supergirl január 15-én repül vissza a képernyőkre, majd február 12-től átadja a helyét a Legendáknak, hogy aztán április 16-án visszatérjen, egészen a június 18-án esedékes évadzárásig.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5913495369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása