Minden, ami DC!

BRÉKING: Zachary Levi kapta a 'Shazam!' főszerepét!

2017. október 28. 00:17 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

44 napnyi előkészület után lehullt a lepel a világ leghatalmasabb halandójának megformálójáról.

Júliusban jelentették be, hogy David F. Sandberg "Shazam!"-ja lesz a következő Bővített Univerzum felvonás, melyet elkezdenek forgatni. A film egy fiatal fiút, Billy Batsont helyezi a középpontba, aki át tud alakulni egy felnőtt szuperhőssé, ha kimondja a varázsszót: "Shazam", ami egy mozaikszó ókori istenek és héroszok monogramjából: Salamon, Herkules, Atlasz, Zeusz, Akhilleusz és Merkúr.

Sandberg a New Line égisze alatt rendezi a filmet Henry Gayden és Darren Lemke forgatókönyve alapján. Peter Safran, aki már az "Annabelle 2. - A teremtés" című filmen is dolgozott a direktorral, valamit az "Aquaman"-nél is producerként működik közre, a "Shazam!" esetében is ezeket a feladatokat látja el.

Levi legközelebb jövő héttől a "Thor: Ragnarök"-ben lesz látható a címszereplő egyik társának, Fandalnak a szerepében, akit már a "Thor: Sötét világ"-ban is játszott. A színész egyébként leginkább a humoros szerepeiről ismert, mint például Chuck az NBC azonos című kémvígjáték sorozatában.

A "Shazam!" még nem rendelkezik premierdátummal, ám Sandberg szerint 2019. áprilisában fog sor kerülni a bemutatóra. A kamerák 2018. februárjától foroghatnak Torontóban.

Emellett pedig továbbra is dolgoznak Shazam legnagyobb nemezisének, Black Adamnek a filmjén Dwayne Johnsonnal a főszerepben.

(Forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7013110738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása