Minden, ami DC!

BRÉKING: Constantine két 'Legends of Tomorrow' részben kap szerepet

2017. október 09. 22:09 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A napokban még csak arról számolhattunk be, ahogy Phil Klemmer, a sorozat producere utalt a démonvadász élőszereplős visszatérésére, mára pedig a hivatalos bejelentés is megérkezett.

"Matt Ryan visszahozatalán az ikonikus — vagy inkább legendás — John Constantine szerepébe már a Legendák első évada óta dolgoztunk Marc-kal [Guggenheim, executive producer], és a csillagok most végre összeálltak," mondta Phil Klemmer. "Miközben a 2017-es Arrowverzum crossovert épp befejezzük, ami viccen kívül a legambíciózusabb esemény a televíziózás történetében, ami négy belevaló és tökös sorozat közreműködésének eredménye, egy hasonlóan érdekfeszítő 2018-as visszatérésre gondoltunk. Így jött a képbe Matt Ryan."

Matt egy évad erejéig keltette életre Constantine-t az NBC élőszereplős sorozatában, amit mindössze 13 epizód után elkaszáltak. Legutóbb az "Arrow" negyedik szezonjában láthattuk a karaktert, legközelebb pedig a "Legends of Tomorrow" folytatásának 9. és 10. részében fog feltűnni, ami kronológiailag az "Arrow"-beli szereplése után helyezkedik el.

"Ami Constantine karakterét illeti, tudtuk, hogy egy elidegenült, láncdohányos, biszexuális, életunt démonszakértő jól érezné magát a Legendáink között," folytatta Klammer. "A szereplése a harmadik évad 10. részében a következőket tartalmazza: visszalátogatás az Arrow negyedik évadába és az eseményekhez, amik a szezonzárót követték; összecsapás a Legendák idei szezonjának nagy gonoszával — Mallus-szal, kinek a nevét eddig csak suttogtuk; némi dögös szex — amiből idáig hiány volt a Waverider-en a harmadik évadban; és Damien Darhk (Neal McDonough), mert hogyan is csinálnál egy epizódot sötét mágiával Damien Darhk nélkül? Mindezek mellett a rész nagyon félelmetesnek ígérkezik — tónusát tekintve Az ördögűző és a Száll a kakukk fészkére találkozása. Démon általi megszállás egy diliházban, mi hangzik ennél jobban?"

Constantine-tól ezután a két rész után sem kell búcsút vennünk: 2018 elején debütál a démonvadász animációs sorozata a CW Seeden, természetesen Matt Ryannel a mikrofon mögött. Ehhez nemrég a New York-i Comic-Conon debütáltak az első képkockák, amiket itt meg is nézhettek eredeti nyelven:

(Forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr112945785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása