Minden, ami DC!

'Supergirl': Betty Buckley csatlakozott a szereplőgárdához

2017. október 02. 10:44 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Betty Buckley egy igazi tévés legenda, aki olyan sorozatokban tündökölt már, mint az "Eight is Enough", az "Oz", a "Hazug csajok társasága" vagy "A hátrahagyottak". Ugyanakkor a színésznő a Broadway-en sem ismeretlen, hiszen ő játszhatta Grizabella karakterét a klasszikus "Macskák" című darabban. Most pedig egy új műfajt igyekszik meghódítani magának Patricia Arias szerepében, aki "Supergirl" egyik leendő ellenfelének, Samanthának (Odette Annable) a nevelőanyja.

A CW szerint az Arias nők elidegenedtek egymástól, mióta Sam tinédzser kismama lett és "a kapcsolatuk csak tovább bonyolódott Patricia titkainak köszönhetően." Mivel tudjuk, hogy Sam igazából Reign, a genetikailag világpusztításra tervezett fegyver, akit először a májusi szezonzáróban láthattunk, ahogy a Földre küldte egy csapat csuklyás kriptoni, mielőtt felrobbant a bolygó, nagy a valószínűsége annak, hogy az "őszinte, de makacs" Patricia egyik titka az egyelőre mit sem sejtő Sam másvilági, halálos eredete.

Buckley első feltűnésére a "Wake Up" címet viselő epizódban, a harmadik évad hetedik részében kerül sor.

(Forrás: TV Insider)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4912916583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása