Minden, ami DC!

Katee Sackoff gonosztevő szerepben csatlakozott a 'The Flash' stábjához

2017. augusztus 21. 19:09 | DC Magyarország | komment

Méghozzá egy visszatérő karaktert játszva. Kattints az elolvasomra!

"A Battlestar Galactica sztárja egy DC Comics gonoszt, Amunet Black-et, más néven Blacksmith-t fogja alakítani, aki a rosszfiúk földalatti feketepiacának keménykezű főnöke. Amunet minden eszközt bevet, beleértve a metahumánok egész sorát, hogy biztosítsa vállalkozása sikerét."

A színésznő várhatóan a negyedik évad 5. epizódjában ("Girls Night Out") debütál a szerepben, ami egyúttal egy mini-crossover is lesz az "Arrow"-val, ugyanis Emily Bett Rickards, mint Felicity Smoak is feltűnik majd a képernyőn.

Sackhoff, aki a "Battlestar Galactica" után szerepet kapott többek közt az "Agymenők" és a "24" című sorozatokban is, most megérkezett Berlanti univerzumába, akárcsak Aaron Douglas, aki szintén a "The Flash"-ben volt látható, míg James Callis, Tahmoh Penikett és Rekha Sharma az "Arrow"-ban.

A skarlát gyorshajtó sorozata október 10-től jelentkezik majd új részekkel a tengerentúlon.

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4612770020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása