Minden, ami DC!

'Arrow' 6. évad: Kirk Acevedo kapta Ricardo Diaz szerepét

2017. augusztus 15. 22:00 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A sorozat idei Comic-Con paneljén Marc Guggenheim producer már utalt Richard Dragon, a Zöld Íjász füzetek gonosztevőjének debütálására az ősszel érkező folytatásba, most pedig castingolták a kulcsszerepet. Kirk Acevedo visszatérő szereplőként fogja életre kelteni a Richard Dragon karakterén alapuló Ricardo Diazt. A képregényekben Ricardo Richard Dragon egyik identitása. Karakterleírás az elolvasom mögött!

"Ricardo Diaz (Acevedo) harcedzett ex-elítélt, aki olyan bűnökért ült, amiket nem is követett el. Most elhatározta, hogy átveszi az uralmat Star City alvilága fölött. A közelharc mestereként, többéves utcai tapasztalattal a háta mögött Diaznak szembe kell néznie egy ellenféllel, akit nem győzhet le."

A sorozat október 12-étől új idősávban, csütörtök esténként (hazai idő szerint péntek hajnalban) jelentkezik új részekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5512751326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása