Minden, ami DC!

'Az igazság ligája' utóforgatásának kulisszái mögött

2017. július 24. 19:48 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Warner Bros. nem rest nagy összeget fektetni a várva várt "Az igazság ligája" hátralévő utómunkálataiba, hogy végül a szóló "Wonder Woman" filmhez hasonló sikereket érjen el, és ne essen abba a hibába, mint az "Öngyilkos osztag" (ami mondjuk tényleg nehéz lenne).

Egyes információk szerint a stúdió további 25 millió dollárt költ a két hónapon át tartó "jelentős és terjedelmes" utóforgatásokra, amikre helyileg Londonban és Los Angelesben kerül sor. Ilyenkor a színészek számítanak erre a plusz pár hétre, amire be kell ugraniuk, azonban a két hónapos terjedelem már jelent némi problémát. A Variety írása szerint az utóforgatások a legtöbb esetben egy, maximum két hétig szoktak tartani, valamint 6 és 10 millió dollár között szokott mozogni a költségük.

Gal Gadot és Ben Affleck jelenleg nem dolgoznak más projekteken, így az ő részvételüket nem akadályozza semmi, ellenben Ezra Millerrel és Henry Cavill-lel. Előbbi a "Legendás állatok és megfigyelésük" folytatásában érdekelt, aminek nem rég kezdődött el a forgatása. Szerencséjükre azonban mindkét film a Warner Bros. kötelékébe tartozik, ami sokat segít a naptárak összeegyeztetésében. Cavill-lel viszont arra számított, hogy mire ismét magára kell húznia Superman jelmezét, már végez a "Mission: Impossible" hatodik részének felvételeivel.

El Supermano esete már csak azért is különleges, mert bajuszt növesztett a kémfilmes szerepéhez, amit a készítő stúdió, a Paramount nem enged neki leborotválni, amíg tart a "Mission: Impossible" forgatása. Ennek következtében némi plusz munkát kap "Az igazság ligája" vizuális effektjeiért felelős csapat, akiknek Cavill bajszát is el kell tüntetniük az utómunkálatok során.

Belsős források szerint "Az igazság ligája" utóforgatásai azt a célt szolgálják, hogy kipofozzák a dialógusokat, Whedon pedig képes emlékezetes mondatokat adni a legnagyobb karakterek szájába, ezt többek között a "Bosszúállók" filmmel is bizonyította. Ha ezekből hallhattunk néhányat a film Comic-Con előzetesében (amit a cikk végén akár magyar felirattal is megnézhettek), nem lesz okunk panaszkodni a végeredményre. Whedon tartalmas munkájától függetlenül egyébként nagy valószínűséggel nem fog társrendezői kreditet kapni a filmért.

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3412685391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása