Minden, ami DC!

Előzetesen a 'Professor Marston & the Wonder Women'

2017. július 18. 19:59 | DC Magyarország | 1 hozzászólás

Június elején került mozikba a szólófilmje, ami azóta is rekordokat döntögetve hasít a pénztáraknál, októberben pedig azokat férfiakat és nőket ismerhetjük meg a nagy vásznon, akik nélkül nem létezne napjaink egyik legmeghatározóbb képregény karaktere, a feminizmus jelképe, Wonder Woman. Magyar feliratos előzetes és leírás az elolvasom mögött.0000000006.png

comic.png

Ahogy az a (nem hivatalos) magyar leírásban szerepel, "Ez a nem mindennapi szuperhős eredetsztori annak az igaz története, hogy mi inspirálta a Harvard pszichológusát, Dr. William Moulton Marstont az ikonikus Wonder Woman megalkotására a 1940-es években. Miközben Marston feminista szuperhősét rengeteg kritika érte a cenzorok által a 'szexuális perverzitása' miatt, az alkotó egy olyan titkot őrzött, ami tönkre is tehette volna. Marston múzsái Wonder Woman karakteréhez a felesége, Elizabeth Marston és a szeretőjük, Olive Byrne volt, két erős nő, aki szembement a konvenciókkal: együtt dolgoztak Marstonnal az emberi viselkedés kutatásán, miközben felépítettek egy rejtett életet vele, ami vetekedett bármilyen nagyszerű szuperhős álcával."

Az Angela Robinson rendezésében készült film október 27-én kerül mozikba a tengerentúlon egy rendkívül impozáns szereplőgárdával, név szerint Luke Evans, Rebecca Hall, Bella Heathcote és Connie Britton főszereplésével.

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8312672521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2017.10.13. 17:46:00

Huhh, ez nagyon várós lesze nekem. Vágy, BDSM, poliamoria.
süti beállítások módosítása