Minden, ami DC!

'A zátony' direktora rendezheti az 'Öngyilkos osztag' folytatását

2017. július 12. 09:21 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Warner Bros. jövőre csak egy filmmel készül, ami a DC Bővített Univerzum határait tágítja, de az azt követő években gyorsíthatnak a tempón. Ezt bizonyítja, hogy az "Öngyilkos osztag" második részének forgatása 2018 közepén veheti kezdetét Jaume Collet-Serra filmkészítővel.

David Ayer kritikai szempontból nem túl sikeres rendezése és írása világszinten 745,6 millió dollárt hozott a stúdió konyhájára, ennek köszönhetően pedig nem maradhat el a folytatás.

A stúdió eredetileg Mel Gibsont szemelte ki a projekt élére, de a forgatókönyv csúszása miatt a forgatás is tolódik, ezért végül továbblépett.

Márciusban még arról szóltak a hírek, hogy a szkriptet a "Tarzan legendája" írója, Adam Cozad hozhatja tető alá, azonban most a THR forrásai szerint a stúdió kapott egy cselekményvázlatot, amit Zak Penn ("Bosszúállók", "Ready Player One") írt, és ez alapján egy új forgatókönyv is készülőben van.

A Deadline arról értesült, hogy az osztag második küldetésére visszatér az első rész két legkedveltebb szereplője, Will Smith Deadshotja és Margot Robbie Harley Quinnje.

Collet-Serrát leginkább a Liam Neeson főszereplésével készült "Ismeretlen férfi", "Non-Stop" és "Éjszakai hajsza" filmek, valamint a hamarosan érkező "The Commuter" kapcsán ismerhetjük. A rendező március óta szerepel a stúdió kívánságlistájának közel élén.

Az egyetlen dolog, ami nehezítheti a felek közötti megegyezést, az a Collet-Serra vezényletével készülő TV dráma, a "Waco", ami az Annapurna kötelékében készül.

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1212658471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása