Minden, ami DC!

A 'Wonder Woman' hatása egy óvoda mindennapjaira

2017. június 14. 19:01 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A napokban Gal Gadot és Patty Jenkins is megosztott egy képet a Twitteren, amin egy óvónő összefoglalója olvasható arról, miket tapasztalt a munkahelyén a "Wonder Woman" premierjét követő héten. Az ő szemszögéből olvashatjátok a nevettető történeteket.

146810_3134.jpg

Egy óvodában dolgozom, és összegyűjtöttem pár aranyos szituációt, ami a Wonder Woman film premierje után egy héttel történt.

— Hétfőn egy kisfiú, aki megszállottan rajong Vasemberért elmesélte, hogy a szüleitől egy új Wonder Woman uzsonnás táskát kért.

— Egy kislány azt mondta: "Ha nagy leszek, száz nyelven akarok beszélni, mint Diána."

— Egy lány szüleinek teljesen át kellett alakítaniuk a Szépség és a Szörnyeteg tematikájú szülinapi zsúrt három nap alatt, mert a gyerek minden áron Wonder Woman bulit akart.

— Hét kislány játszik együtt a szünetben, és mindannyian Wonder Woman akartak lenni. Végül megegyeztek, hogy mind amazonok lesznek, akik nem egymás ellen, hanem együtt harcolnak és legyőzik a gonoszt.

— Van egy kislány, aki nem hajlandó figyelni rád, amíg nem Wonder Womannek szólítod.

— Egy másik kislány megkérdezte, hogy nem cserélheti-e le az egyenruháját egy Wonder Woman páncélra, mert "készen akart állni, ha esetleg meg kell menteni a világot." A tanár nevetve igent mondott, mire a lány másnap Wonder Woman jelmezben jött, és a többi gyereknek ettől a szeme sem rebbent.

— A szerepre készülés közben a gyerekek megkérdezték a tanárnőt, hogy jöhetnek-e szuperhősöknek öltözve, miközben a nyuszikról szól az énekük.

— Egy kisfiú mérgében egy játékautót dobott a feje fölé, mire egy kislány elcsodálkozott: "Pont, mint a filmben!"

— Egy kisfiú eldobta a cukorka papírját a földre, mire egy ötéves kislány ráordított: "Ne szemetelj, idióta. Ezért nincsenek férfiak Themüszkirán!"

— Szerdán egy kislány kinyomtatott listával érkezett minden női szuperhősről és a képességeikről, hogy könnyebben tudjon szerepet választani a szünetekben.

— Beszélgettem az egyik lánnyal aki még nem látta a filmet. Másnap odajött hozzám, és nagyon komoly arccal azt mondta: "Igazad volt, a Wonder Woman tényleg sokkal jobb, mint a Jégvarázs."

Szolgáljon emlékeztetőül, hogy ha ez a film ennyire megváltoztatta ezeknek a gyerekeknek a gondolkodását és világképét egyetlen hét alatt, akkor képzeljük el, mire lesz képes a következő generáció, ha több ilyen filmet adunk nekik, mint a Wonder Woman.

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7112591379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása