Minden, ami DC!

DC a CN Magyarországon

2017. június 12. 18:33 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Mint azt már korábban hangoztattuk, igyekszünk beépíteni a fiatalabb közönséget megcélzó tartalmakat is a bejegyzéseink mindennapjaiba. Ilyenek például a Cartoon Network magyar csatornáján sugárzásra kerülő DC műsorok. A csatorna magyar képviselője összeállított nekünk egy listát, amiben össze van szedve minden műsor, amik érdekelhetik a fiatal, és talán az idősebb DC rajongókat.

tini_titanok_harcra_fel_950x713.jpg

Kár tagadnom, gyakran még én, 22 éves fejjel is leülök a TV elé megnézni a "Justice League Action" vagy éppen a "Tini titánok, harcra fel!" új részeit, amik ráadásul rengeteg Easter Egget hordoznak magunkban, és ha nem másért, de azok miatt mindenképp érdemes követni őket. Biztos erre csodálkoztak rá a fenti képen a srácok.

AKTUÁLIS ÚJDONSÁGOK

tini_titanok_harcra_fel_sziget.jpg

Tini titánok, harcra fel! – Kalandok a szigeten: ÚJ MINISOROZAT (75b–77. rész, 3. évad)

június 17-én 16:00-kor / ismétlés 18-án 9:00-kor

A Tini titánok hajótörést szenvednek és egy lakatlan szigeten kötnek ki. Szolgálatukba kell állítaniuk a sziget erőforrásait, hogy túléljék ezt a kis kalandot, mielőtt – szokás szerint – egymás agyára mennek. De ha ez sem lenne elég, Robin dinoszauruszokba botlik, miközben élelmet keres…

Tini titánok, harcra fel! Kérdezz-felelek: MARATON + ÚJ RÉSZEK (79a, 80–81, 82b–84. rész, 3–4. évad)

június 19-étől hétköznap 7:20-kor / ismétlés 12:25-kor és 18:30-kor

A Tini titánok, harcra fel! új epizódjai egy különleges, többhetes maraton keretében láthatók, amelyben mindennap három vicces történet látható a titánok életéből, ezt követően a nézőknek egy vadonatúj kalandban lehet részük: A Kérdezz-felelekben a rajongók olyan kérdésekre kaphatják meg a választ, amelyeket eszükbe sem jutott volna feltenni!

dc_tini_szuperhosok.jpg

DC Super Hero Girls – Tini szuperhősök: ÚJ RÉSZEK (14–25, 2. évad)

június 10-én 16:00-kor / ismétlés 11-én 9:00-kor

Ez a rövidfilmsorozat Batgirl, Dongó, Harley Quinn, Méregcsók és a többi, szuperhős-akadémiára járó tini DC-szuperhősnő életét mutatja be párperces epizódokban.

MÁS, JELENLEG FUTÓ DC-TARTALMAK

justice_league_action.png

Justice League Action (új epizódok hamarosan)

hétvégén 14:30-kor

A DC Comics szuperhősei: Batman, Superman, Csodanő, Flash, Vörös Lámpás és a többiek vadonatúj, akciódús rajzfilmsorozatban térnek vissza. A Justice League Action eddig még nem ismert formában hozza vissza az Igazság Ligáját, akik ismét szembenéznek a Földre leselkedő veszéllyel.

Tini titánok (2003-as sorozat)

szerdánként 10:40-kor*

május 20-án 9:00-kor a Cartoon Network Moziban is

A tizenéves Robin korát meghazudtolva már kész hős. Sőt, ő vezeti a tinikből álló szuperhősök csapatát. Csapattársaival, a sötét Ravennel, az erőteljes Cyborggal, a könnyelmű hercegnővel, Csillagfénnyel és a komolytalan Gézengúzzal harcol; akik a gonoszság erőivel, a rejtélyes Slade-del, az ördögi Brother Blood-dal és a rosszindulatú, kozmikus Trigonnal szövetkeztek. (forrás: PORT)

tini_titanok_harcra_fel_1.jpg

Tini titánok, harcra fel!

hétköznap 6:00-kor*, 14:25-kor, 18:35-kor*, hétvégén 19:45-kor

június 19-től: hétvégén 6:25-kor, 13:10-kor, 19:45-kor (hétköznap a Kérdezz-felelek keretében)

*=dupla résszel

Mint azt a dátumokon láthatjátok, néhány tartalom sajnos már lecsengett a bejegyzésünk közzétételéig, de remélhetőleg a későbbiekben is tűz majd műsorra belőlük ismétlést a csatorna.

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni a hamarosan induló új Facebook oldalunkat!

Forrás: Turner

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5812586925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása