Minden, ami DC!

Secret Six sorozat van készülőben a CBS-nél

2018. október 11. 09:35 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Izgalmas alapanyaghoz nyúlt a csatorna.

A CBS berendelte a DC képregényein alapuló Secret Six tévésorozat pilotját! A történetben hat kérdéses moralitású idegent követhetünk nyomon, akik mind titokzatos múlttal és egyedi képességekkel rendelkeznek. Egy rejtélyes figura megzsarolja őket, hogy csapatba verődve leplezzék le a korrupt politikai és társadalmi elitet.

A Secret Six név három különböző, értelemszerűen hattagú csapatot is takar a képregényekben. A vezetőjük minden esetben a titokzatos Mockingbird, akinek a többi tag sem ismeri a kilétét, és mindenki másra gyanakszik a társai közül.

Olyan közismert karakterek fordultak már meg ebben a bandában, mint Bane, Harley Quinn, Lex Luthor, Mad Hatter és Pingvin. Az még egyelőre titok számunkra, hogy a sorozatban kikből alakul majd meg a Secret Six.

Rick Muirragui írja a pilot epizódot, valamint execuive producerként dolgozik a projekten, Bill Lawrence-szel és Jeff Ingolddal karöltve, a Doozer Productions képviseletében. A sorozat a Warner Bros. Television produceri felügyelete alatt készül, ami teljes körű szerződésben áll a Doozerrel.

Murragui korábban társ-executive producerként és íróként dolgozott a Brilliáns elmék sorozaton, de a korábbi kreditjei között ott van a Men of a Certain Age, a Furcsa páros, a Bűbájos boszorkák és a Past Life is.

Lawrence-t leginkább a Dokik című sitcom alkotójaként ismerik. Nemrég dolgozott a CBS-nél a Csúcsformában sorozaton, de részt vett a Kerge város, a Született szinglik és a Megdönthetetlen munkálataiban is.

A CBS korábban dolgozott már együtt a WBTV-vel a Supergirl sorozaton, ami a második évadtól a CW-n folytatta pályafutását.

secret-six.jpg

(forrás: Deadline, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7514295271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása