Minden, ami DC!

Kareem Abdul-Jabbar szerepelni fog az iZombie utolsó évadában

2018. augusztus 24. 09:08 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az NBA sztárja egy zombi tanácsost kelt "életre".

Kareem Abdul-Jabbar ismét belekóstol a színészkedésbe az iZombie utolsó évada kedvéért. A legendás kosaras és Hollywood Reporter szerkesztő 2019-ben vendégszereplőként lesz jelen a CW sorozatában. A főszereplő Rose McIver a Twitteren osztott meg egy közös képet a 218 centis sportolóval.

Abdul-Jabbar Zedet fogja alakítani, a két seattle-i tanácstag egyikét, akik nem menekültek el a fal felhúzása előtt. Zed egy zombi, míg a társa ember, ami érdekes szituációt eredményez a városházán. Mivel a kormányzás megbicsaklott, Liv (McIver) barátjára, Peytonra (Aly Michalka), a halott polgármester kabinetfőnökére hárul a város vezetésének feladata.

A sportolót legutóbb 2017-ben láthattuk a The Comedy Get Down című áldokumentarista sorozatban, legismertebb színészi munkája pedig az 1980-as kultikus vígjáték, az Airplane! egyik mellékszerepe.

Az iZombie ötödik, egyben utolsó évada 2019-ben kerül műsorra a CW csatornán.

(Forrás: THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1114199201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása