Minden, ami DC!

Chantal Nong a DC Films új kulcsfigurája

2018. február 22. 09:25 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Walter Hamada januári kinevezése után újabb vezetőségi tag kilétére derült fény.

A Warner Bros. DC Entertainment részlege immáron teljessé vált Chantal Nong előléptetésével. Nong a DC Films alelnöki posztját tölti be, miután januárban a részleg új elnököt kapott Walter Hamada személyében. Az új alelnök a DC filmes felhozatalának fejlesztésén és a gyártás menedzselésén fog dolgozni.

A DC Films, bár jelenleg takaréklángon üzemel – idén csak az "Aquaman" kerül bemutatásra, az egyetlen forgatás alatt álló film pedig a "Shazam!" – ez várhatóan nemsokára megváltozik. A "Wonder Woman" második része hamarosan a szereplőválogatás fázisába lép, és ez lesz a következő gyártás alatt álló projekt. Belsős információk szerint az új filmes felhozatal többek között tartalmazza a "Flash" és a "Batgirl" filmeket is.

Nong 2011 óta dolgozik a Warnernél, legutóbb olyan filmek munkálatait felügyelte, mint Jason Statham cápás akcióthrillerje, a "The Meg" vagy a "Crazy Rich Asians" című vígjáték.

(Forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5613688206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása