Minden, ami DC!

'Preacher': Bemutatkoznak a 3. évad új szereplői

2018. február 12. 22:03 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az AMC jó szokásához híven ezúttal is egyszerre rántotta le a leplet a sorozat következő évadának új szereplőiről, egyúttal pedig azt is bejelentették, hogy már a forgatás is megkezdődött.

Betty Buckley

Betty Buckley ("Supergirl", "Széttörve") és Colin Cunningham ("Blood Drive", "Éghasadás") állandó, míg Jeremy Childs ("Az utolsó erőd", "Nashville") és Liz McGeever ("Kegyetlen Csillogás", "Nashville") visszatérő szereplőként lesznek láthatók a "Preacher" közelgő 3. szezonjában.

Buckley alakítja Gran'mát, egy természetfeletti erőkkel rendelkező spiritisztát, aki képes varázsolni és akár halottakat is feltámasztani (amiért vagy pénzzel vagy a lelkeddel fizetsz). Gran'ma csillapíthatatlanul vágyik az örök fiatalságra, határozott, kemény nő, ugyanakkor Jesse egyetlen élő rokona, akit nagyon szeret.

Cunningham TC szerepében tűnik fel, aki Gran'ma elkötelezett gondviselője és katonája.

Childs lesz Jody, Gran'ma végrehajtója, valamint az egyetlen személy, akit Jesse nem tudott közelharcban legyőzni.

McGeever Christina szerepében bizonyíthat, aki bájos arcával csalogatja a kuncsaftokat a családi vállalkozásába. Christina bár titkolja, de utálja ezt a munkát, és sokkal nagyobb álmai és ambíciói vannak, de szenved azért, hogy megóvhassa a gyermekét.

Ők csatlakoznak az állandó szereplőhármashoz, amit Dominic Cooper, Ruth Negga és Joseph Gilgun képez.

Miután Jesse a második évadban véletlenül rájött, hogy Isten elhagyta a Mennyországot, a hármas útnak indult, hogy megtalálja Őt, miközben a Gyilkosok Szentje (Graham McTavish) néven ismert titokzatos, pokolbéli gyilkológép a nyomukba eredt. A trió útja New Orleansba vezetett, ahol összetűzésbe keveredtek helyi gengszterekkel, veszélyes ügynökökkel és egyéb elképesztő veszélyekkel, melyek egy még nagyobb titok előfutárai csupán. Most, hogy Tulip élete és Cassidy barátsága a tét, Jessenek meg kell bíznia egy titokzatos figurában a múltjából, hogy megmenthesse a barátait és folytathassa a küldetését.

A "Preacher" 3. évadának munkálatai már elkezdődtek New Orleansban, az új szezont pedig még idén láthatjuk.

(Forrás: AMC, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8913660642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása