Minden, ami DC!

Ők lesznek a Shazam! magyar hangjai

2019. március 20. 16:23 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Vannak változások a trailerhez képest.

Amíg arra várunk, hogy bő két hét múlva berepüljön Shazam! a hazai vásznakra, elolvashatjuk, hogy kiknek a hangján szólalnak meg a szereplők a magyar változatban.

A legnagyobb kérdőjel a kezdetek óta az volt, hogy vajon harmadjára is kiosztják-e a DC Moziverzumban ugyanazt a magyar hangot egy főszereplőnek. Zachary Levi jól megszokott szinkronja, aki az előzetesben is kölcsönözte a hangját ugyanis az a Széles Tamás, aki Az acélemberben Zod tábornok volt, majd, mivel a karakterre nem hárult több szerep, gond nélkül vehette át a Batman Superman ellennel kezdve Ben Affleck Batmanjének a szerepét. Mivel azonban Affleck úgy tűnik, többet nem ölti magára a denevérgúnyát, kérdéses volt, hogy Széles harmadjára is más figura bőrébe bújik-e a DC Moziverzumban. Mostanra már tudjuk is, hogy ez nem így lett, ugyanis Nikodém Zsigmond szinkronrendező Crespo Rodrigora osztotta a Shazam címszerepét, aki hosszú pályafutása során volt már Johnny Depp, Owen Wilson és Karl Urban magyar hangja is.

A teljes szinkronstáb több spoilert is tartalmaz a film cselekményét tekintve, ezért egy részét elrejtettük, de azoknak sem állunk az útjukba, akiket nem zavar, ha a film bizonyos meglepetéseit előre lelövik.

A magyar változat munkatársai:

Shazam (Zachary Levi) - Crespo Rodrigo
Billy Batson (Asher Angel) - Nikas Dániel
Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer) - Berecz Uwe
Dr. Sivana (Mark Strong) - Epres Attila
Varázsló (Djimon Hounsou) - Szabó Győző
Darla Dudley (Faithe Herman) - Tóth Mira
Mary Bromfield (Grace Fulton) - Sodró Eliza
Eugene Choi (Ian Chen) - Kadosa Patrik
Pedro Peña (Jovan Armand) - Bogdán Gergő
Rosa Vasquez (Marta Milans) - Kovács Patrícia
Victor Vasquez (Cooper Andrews) - Gémes Antos
Thaddeus Sivana (1974) (Ethan Pugiotto) - Mayer Marcell
Mr. Sivana (John Glover) - Jakab Csaba
Sid Sivana (1974) (Landon Doak) - Rada Bálint
Sid Sivana (Wayne Ward) - Haagen Imre
Billy gyerekként (David Kohlsmith) - Sándor Barnabás
Billy anyja (Caroline Palmer) - Balsai Móni
Piroskabátos nő (Emily Nixon) - Varga Tímea
Rachel Batson (Keisha T. Fraser) - Czirják Csilla

További magyar hangok: Albert Gábor, Aranyos Csenge, Bagitsál Bence, Bárány Virág, Borsi Boglárka, Bozai József, Czető Ádám, Czirják Csilla, Czirják Rebeka, Csuha Lajos, Dóka Andrea, Ducsai Ábel, Erdődi Bálint Manó, Fehérváry Márton, Gacsal Ádám, Gerő Botond, Gubik Petra, Gyöngy Zsuzsa,  Gyurin Zsolt, Haagen Imre, Hábermann Lívia, Kajtár Róbert, Karácsonyi Zoltán, Kis Horváth Zoltán, Kis-Kovács Luca,  Koncz István, Koncz-Kiss Anikó, Laudon Andrea, Laurinyecz Réka,  Lipcsey Colini Borbála, Lovas Eszter, Maday Gábor, Mesterházy Gyula, Miklós Eponin, Mohácsi Nóra, Molnár Kristóf, Nádorfi Krisztina, Némedi Kincső, Németh Attila, Novák Péter, Orosz Gergely, Ősi Ildikó, Pánics Lilla, Papucsek Vilmos, Petridisz Hrisztosz, Sági Tímea, Sándor Barnabás, Sörös Miklós, Suhajda Dániel, Szrna Krisztián, Terdik Sára, Timon Barnabás, Törtei Tünde, Varga Pál Patrik, Varga Tímea, Vári Attila

Magyar szöveg: Heltai Olga
Hangmérnök: Jacsó Bence
Rendezőasszisztens és vágó: Simkóné Varga Erzsébet
Gyártásvezető: Kincses Tamás
Szinkronrendező: Nikodém Zsigmond

(forrás: InterCom)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6814703336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása