Minden, ami DC!

'Krypton': Képek és koncepciós rajzok a sorozat díszleteiről

2018. január 21. 17:27 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Kripton bolygó nagyon ritkán számít fő helyszínnek a Superman adaptációkban. Általában egy rövid jelenetsor vagy flashback erejéig látogatunk oda, aztán a cselekmény túlnyomórészt a Földön zajlik. A SYFY legújabb sorozatában egészen más lesz a helyzet, ezúttal ugyanis teljes mértékben Kal-El szülőföldjén játszódik majd a történet, sok-sok évvel az ikonikus hős születése előtt.

kems-bar-sketch-tout.jpg

Elolvasom »

Top 5 ok, amiért nagyon várjuk a 'Young Justice' 3. évadát

2018. január 20. 17:02 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Mind tudjuk, hogy DC filmes fronton, majd csak év végén veti be magát az "Aquaman", ezért addig is foglalkozhatunk a sorozatos, illetve animációs művekkel. Most ennek a kombinációjáról lesz szó, ugyanis hamarosan érkezik a "Young Justice" harmadik évada, amiért nem keveset könyörögtek a rajongók. Nem hiába, ugyanis egy rettentően jó minőségű, rajzolás és történet tekintetében is kiváló sorozatról van szó. Össze is szedtem egy listát, hogy én személy szerint, miért várom leginkább a folytatást.

Elolvasom »

3 film, amiben Harley Quinn visszatérhet

2018. január 20. 09:56 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Kevés a kétely afelől, hogy Margot Robbie, aki épp az "Én, Tonya" című filmjével gyűjti be az elismeréseket, visszatérhet az ikonikus DC karakter, Harley Quinn szerepéhez, akit a 2016-os "Öngyilkos osztag"-ban keltett életre. Az azonban nem tisztázott, hogy melyik tervezett DC Bővített Univerzum projekt kapcsán bújik újra a figura bőrébe. A The Wrap felsorolt három potenciális címet, amiben indokolt lenne Harley jelenléte.

Elolvasom »

PILOTKRITIKA: Black Lightning

2018. január 19. 16:23 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Idén sem leszünk szuperhőstörténetek szűkében, hiszen úgy a moziban, mint a tévében egymást érik majd a képregényes alapokon fekvő kalandok, a műfaj rajongói tehát továbbra is ünnepelhetnek. Az idei felhozatal a DC új sorozatával, a "Black Lightning"-gal indult, és azt kell mondanom, nem rossz kezdése a 2018-as esztendőnek képregényadaptációk terén.

Elolvasom »
süti beállítások módosítása