Minden, ami DC!

Alfred és a fiatal Bruce is szerephez jut a Joker filmben

2018. október 24. 09:15 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Egy Martha híján teljes a család.

Douglas Hodge fogja játszani Alfred Pennyworth-öt, Dante Pereira-Olson pedig a fiatal Bruce Wayne szerepében bizonyíthat a Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker eredetfilmben.

Hodge a Jennifer Lawrence nevével fémjelzett Vörös verébből, vagy a Fekete Tükör sorozat "Black Museum" című epizódjából lehet ismerős. Pereira-Olson már dolgozott együtt Phoenix-szel, hiszen a tavalyi Sosem voltál itt című drámában ő testesítette meg Phoenix karakterének, Joe-nak a gyermekkori énjét.

A rendezői székből Todd Phillips osztja az utasításokat, aki már néhány promó anyagot is megosztott a világgal a szupergonosz címszereplőről. A stáblistát olyan nevek ékesítik, mint Robert De Niro, a Deadpool 2-ből ismert Zazie Beetz, valamint Marc Maron. A Wayne család fejét Alec Baldwin alakíthatta volna, ám néhány nappal a bejelentés után kiszállt a projektből, és helyére Brett Cullent szerződtették. A Joker film egy "elmélyülés egy társadalom által kirekesztett férfi világában. Nem csupán komor karakterrajz, de tanulságos figyelemfelhívó mese is." A forgatókönyvet Phillips és Scott Silver írta.

A filmet 2019 október 4-én mutatják be az amerikai mozik.

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3314319107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása