Minden, ami DC!

Pingvin lehet a 'The Batman' főgonosza

2018. május 31. 17:54 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Nagyszerű döntés lenne a franchise-ra nézve.

Nem sokat hallottunk a Batman szólófilmről mióta a rendező Matt Reeves elárulta, hogy befejezte a sztori felvázolását és nekilátott a forgatókönyvnek. De most kaptunk egy izgalmas fejleményt egy lehetséges főgonosz képében.

A Variety riportere, Justin Kroll szerint a Batman szólófilm antagonistája a Pingvin lehet. Hozzátette, hogy ha bármi oknál fogva Reeves változtatna ezen a forgatókönyv írása közben, Cobblepot akkor akár feltűnhet Margot Robbie jelenleg "Birds of Prey" címen emlegetett női csapatfilmjében is a rosszfiú szerepében.

"Kezeljétek ezt fenntartással, tekintve, hogy folyamatosan változnak a dolgok a DCEU környékén, de azt hallottam, a Pingvin lehet majd a The Batman főgonosza. A források azt is említik, hogy ha Reeves más utat választ, akkor a stúdió akár megteheti őt a Birds of Prey főgonoszának is. Reeves még mindig a forgatókönyvön dolgozik, szóval ez még változhat, de több Birds of Prey szkriptet is benyújtottak, az egyikben pedig Pingvin a főgonosz. Bárhogy lesz, úgy tűnik a Warner Bros. szeretné ezt a karaktert minél hamarabb a filmes univerzumában tudni."

Pingvin főellenségként szerepeltetése egy Batman filmben néhány rajongót azonnal visszaemlékezésre fog késztetni, Danny DeVito "Batman visszatér"-béli szereplésére. Ugyanakkor, ha a "The Batman" valóban megalapoz egy új mozis világot a Batman filmes franchise részére, akkor a Pingvin, mivel jelentős bűnbanda vezetőként gócpontnak tekinthető Gotham alvilágában, egy okos választásnak tűnik. Ő ugyanis olyan szereplő aki hídként szolgálhat sok más típusú ellenség felé, a hihetőbb pszichopatáktól és gyilkosoktól kezdve, mint Victor Zsazs a fantasztikusabb gonoszokig, mint Madárijesztő vagy Mr. Fagy. Emellett, elnézve az irányt, amit a DC Films Jared Leto Jokerével vett, Pingvin akár rivális bandavezére vagy szövetségese is lehet a gyilkos bohócnak.

Kroll megbízható forrásként ismert, de ő is hangsúlyozta, hogy fenntartással fogadjuk ezt a hírt, így egyelőre kezeljük pletykaként, amit azonban szívesen látnánk beigazolódni.

Korábban "A szépség és a szörnyeteg", illetve a "Gyilkosság az Orient expresszen" című filmekből ismert Josh Gadot pletykáltak Pingvin szerepére. A színész többször is posztolt a karakterrel kapcsolatosan, illetve egyszer a DC Bővített Univerzum akkori két fejesével, Geoff Johnsszal és Jon Berggel pózolt a DC-nél, a kezében egy képregénnyel, amiben a szóban forgó gonosztevő is szerephez jut.

A napokban Andy Serkis is jelezte, hogy ő is szívesen elvállalna egy szerepet a filmben. A főleg motion capture munkáiról elhíresült színész és Matt Reeves nem ismeretlenek egymásnak, hiszen együtt dolgoztak az új "Majmok bolygója" trilógia utolsó két fejezetén. Érdekesség, hogy ha Serkis valóban szerepet kap a filmben, akkor egy újabb közkedvelt univerzumot pipálhatna ki, miután láthattuk őt A Gyűrűk Urában, a Star Warsban, a Marvel Moziverzumban és természetesen a Majmok bolygója franchiseban is.

(Forrás: ComicBook, Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr414015342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása