Minden, ami DC!

Az MTV riportere behúzott Jason Momoának

2018. április 27. 19:27 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Aquamannek sok erőssége van, de a fogadások kötése nem tartozik ezek közé.

2014 januárjában Josh Horowitz, az MTV riportere Jason Momoával beszélgetett a Sundance filmfesztiválon. Abban az időben terjedtek a pletykák arról, hogy a hawaii színész játszhatja Aquamant a két év múlva érkező "Batman Superman ellen" című filmben. A riporter természetesen a dolgok végére próbált járni, ezért rákérdezett ezekre a híresztelésekre.

"Ezt mindig megkapom. Pletyka az egész. Esküszöm," mondta Momoa, majd nyomatékosította is az állítását: "Beszéljünk, mint férfi a férfival. Bemoshatsz egyet az arcomba, ha hazudok. Megengedem, hogy behúzz egyet. Nem, ezek alaptalan pletykák."

Azóta eltelt négy év, Horowitz és Momoa pedig ismét találkoztak, mégpedig a CinemaCon keretein belül. Momoa tartotta magát a fogadáshoz, és engedélyezett egy jobb horgot a riporternek, aki ezt a Twitteren tette közszemlére.

"4 évvel ezelőtt Jason Momoa azt mondta nekem, hogy behúzhatok neki egyet, ha tényleg ő lesz Aquaman. Ma szembenézett a végzetével. #legszomorúbbpofonvalaha"

(Forrás: Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1213874742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása