Minden, ami DC!

Crisis on Earth-X: Prometheus is feltűnik a négyes crossoverben

2017. október 01. 16:24 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A legfrissebb hírek szerint a gonosztevő benne lesz az "Arrow", a "The Flash", a "Legends of Tomorrow" és a "Supergirl" között zajló négyes crossoverben, de ez a Prometheus az Earth-X-ről származik, a neve így Prometheus-X.

Elolvasom »

A DC átformálja a moziverzumát a 'Wonder Woman' sikere után

2017. szeptember 30. 10:20 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Miután az eddigi DC Bővített Univerzum filmek ("Az acélember", "Batman Superman ellen", "Öngyilkos osztag") kevésbé lelkes fogadtatásban részesültek, az idén nyáron bemutatott – azóta pedig Blu-ray-en beszerezhető – "Wonder Woman" igazi felüdülést jelentett. Míg az eddigi filmek mind azt a célt szolgálták, hogy újabb epizódokat, spinoffokat vagy más filmeket vezessenek fel, Patty Jenkins mozija teljesen önálló történetet mesélt el, csupán néhány apró kikacsintással a nagy filmuniverzumra. A fogadtatás pedig magáért beszélt, minden eddigi Bővített Univerzum film amerikai bevételét lekörözte Diana kalandja, valamint az utóbbi évek egyik legjobb szuperhősfilmje lett a kritikusok szerint is. A DC most meg szeretné ismételni ezt a sikert.

Elolvasom »

Danny Elfman 'Az igazság ligája' filmzenéjéről beszélt

2017. szeptember 29. 16:40 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Danny Elfman szeptember 27-én Bécsben vehette át a Max Steiner filmzenei díjat, ami kapcsán a Billboardnak adódott lehetősége interjút készíteni a legendás zeneszerzővel. Korábban a Tim Burton-féle Batman filmeken is dolgozott, így hazai terepen bizonyíthat a novemberben érkező "Az igazság ligája" zenéje kapcsán. A teljes interjúban elég sok dologról kérdezték Elfmant, de ami minket igazán érdekelhet, a novemberben érkező Igazságliga-mozi. Az ehhez kapcsolatos részeket ollóztuk össze nektek az elolvasom mögött.

Elolvasom »

Felsorakozik az Igazság Ligája a DC variáns borítóin

2017. szeptember 29. 08:28 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A DC Entertainment "Az igazság ligája" novemberi nagyvásznas vetítése mellé tartogat még némi érdekességet. A hónapban megjelenő képregényfüzeteik mindegyike egy-egy különleges variáns borítót fog kapni, melyeken a karakterek Bővített Univerzumos megfelelői szerepelnek. Különböző médiumok kettesével már le is közölték mind a 10 borítót, amiket az elolvasom mögött találtok egy galériába szedve a megjelenési dátumokkal.

Elolvasom »
süti beállítások módosítása