Minden, ami DC!

'Supergirl': Új részletek a 3. évad nagy ellenlábasáról

2017. szeptember 16. 17:50 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Supergirl új ellensége, Reign nem lesz egy éppen tipikus ellenség — főként azért, mert nem igazán tudja hogy az.

Elolvasom »

Matthew Vaughn: 'Beszélgettünk Supermanről.'

2017. szeptember 15. 19:00 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Nagy sikert aratott 2015-ben a "Kingsman - A titkos szolgálat", éppen ezért nem is volt kérdés, hogy érkezik-e a folytatás. A két film rendezője, Matthew Vaughn éppen a jövő héten mozikba kerülő második rész, a "Kingsman: Az Aranykör" sajtókörűtján vesz részt, amely során persze nem maradhatnak el a későbbi projektekkel kapcsolatos kérdések sem, és mivel szóbeszédek szerint a Warner Bros.-nál felmerült a neve az Acélember következő szólókalandjának élére, erről is kérdezték.

Elolvasom »

A 'Nightwing' rendezője egy tökös akciómenetet ígér

2017. szeptember 15. 16:39 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A "Lego Batman - A film" premierje körül jelentette be a Warner Bros. egy önálló Nighwing film készítését, melynek direktori feladatait Chris McKay, az említett animációs film rendezője fogja ellátni. McKay épp "A LEGO Ninjago film"-et népszerűsíti, amiben produceri szerepet tölt be, de a sajtótól nyilván kapott kérdéseket az önálló Dick Grayson-film kapcsán is, ő pedig ki is használta az alkalmat, hogy áradozzon egy sort a karakterről.

Elolvasom »

'Az igazság ligája': Új képen Ezra Miller Barry Allenje és a Flashbarlang

2017. szeptember 14. 19:09 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Továbbra is megosztónak számít Ezra Miller választása Flash szerepére, de sokakat szerencsére sikerült meggyőznie az eddigi három előzetessel. Korábban már láthattuk Barry-t a saját kis kuckójában, de ezen az új képen további Easter Eggekre lehet bukkanni. Először is vessetek egy pillantást a képre, aztán ha úgy vélitek, találtatok pár érdekességet, kattintsatok az elolvasomra és nézzétek meg a mi listánkat.

justice-league-movie-images-flash-cave-hq-1020581.jpg

Elolvasom »

Superman: Nicolas Cage a meghiúsult filmről beszélt

2017. szeptember 13. 20:37 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Mielőtt Brandon Routh és Henry Cavill átvették a Superman ruhát Christopher Reeve-től, volt egy pont, mikor majdnem Nicholas Cage lett az Acélember. Cage és a rendező, Tim Burton éveket töltött a "Superman Lives" című filmen dolgozva 1990-ben, és a soha el nem készült film lett az egyik legfelkapottabb kukázott projekt Hollywood történetében. Cage szerint a tény, hogy a "Superman Lives" sosem lett igazi film, mára irreleváns.

Elolvasom »
süti beállítások módosítása