Minden, ami DC!

Új 'Wonder Woman' képek + az első kritikus vélemények

2017. május 19. 08:47 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A sajtó kiválasztott képviselői a múlt héten megnézhették a DC Bővített Univerzum negyedik felvonását. Habár a teljes kritikájukat még nem tehetik közzé, a Warner Bros. most annyit biztosított számukra, hogy a közösségi oldalaikon röviden leírják a véleményüket a filmről. Elhoztunk nektek néhány magyarra fordított írást, amit új képekkel fűszerezünk meg a filmből, amik az Entertainment Weekly legújabb számának hasábjain, illetve a PursureNews (Ezúton is köszönjük a linket Mikó Szilviának!) oldalán debütáltak.

ew-ww-cover-index.png

Elolvasom »

BRÉKING: A 'Black Lightning' nem az Arrowverzum része + CW Upfront infók

2017. május 18. 15:16 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Lezajlott a CW Upfront prezentációja, ahol a csatorna őszi menetrendje mellett több bejelentésre is sor került, valamint a címben is említett "Black Lightning" megkapta az első előzetesét. Vegyük sorra, hogy mit is tudtunk meg a DC sorozatos világának háza tájáról.

cw-superheroes.jpg

Elolvasom »

Minden, amit tudnod kell az 'Injustice 2' videojátékról

2017. május 17. 10:38 | DC Magyarország | 1 hozzászólás

Tovább folytatódik a "Minden, amit tudnod kell..." nevezetű rovatunk, amiben most először nem egy filmet, hanem a címben már említett videojátékot, a nagy sikerű "Injustice: Gods Among Us" folytatását vesszük górcső alá. Már csak pár nap van hátra a megjelenésig, ezért összegyűjtöttük nektek a fontosabb információkat, amiket tudnotok kell, mielőtt beszerzitek NetherRealm Studios új bunyót játékát. Fussuk át tehát, hogy mit tudunk az "Injustice 2" videojátékról!

share.jpg

Elolvasom »

Ők esélyesek a 'The Flash' film rendezői székére

2017. május 17. 08:31 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Warner Bros. hamarosan megtalálhatja a megfelelő személyt a skarlát gyorshajtó szóló mozijának élére, habár a korábban betervezett premierdátumot már biztos nem fogják tudni tartani – legyen akármilyen gyors is a karakter. A The Hollywood Reporter forrásai szerint Matthew Vaughn, Robert Zemeckis és Sam Raimi is ott van a stúdió végső jelöltjei között.

matthew_vaughn_robert_zemeckis_and_sam_raimi_split.jpg

Elolvasom »

MAGYAR MEGJELENÉS: Lego Batman - A film

2017. május 15. 19:02 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Február elején jött, és kasszát robbantott "A Lego-kaland" legnépszerűbb karaktere a saját mozifilmjével, hamarosan pedig visszatér, hogy a lemezeladások tekintetében is felmutasson valamit. A hazai forgalmazó Pro Video Film & Distribution a nap folyamán küldte ki a júniusi BD/DVD megjelenéseit, aminek legjavát a "Lego Batman - A film" (a "Minden, amit tudnod kell..." cikkünk) különböző változatai teszik ki.

lgp-cp-1157.jpg

Elolvasom »
süti beállítások módosítása