Minden, ami DC!

KÉPSZEMLE #1: Amber Heard

2017. április 23. 16:55 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Új rovatot indítunk a blogon "Képszemle" néven, amely abból áll, hogy különböző fotósorozatokat osztunk meg a DC sztárjairól. Ezek nem kizárólag, de többnyire magazinokhoz készült képek lesznek. Rögtön bele is kezdünk az első "áldozattal", aki épp tegnap ünnepelte a 31. születésnapját, novemberben pedig "Az igazság ligája" filmben tündökölhet Aquaman kedvese, Mera szerepében. Lássunk hát néhány remekül sikerült fotót a csodaszép Amber Heardról, melyeket az amerikai ELLE Magazine mutatott be elsőként még 2015 júliusában. Ezúton is Isten éltesse a tengerek egyik legszebb hölgyét!

kepszemle_1.png

Elolvasom »

Kiszivárgott a 'Krypton' legelső előzetese

2017. április 19. 19:38 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Már nagyon régen adott magáról életjelet a Syfy kötelékében készülő Superman előzmény, a "Krypton", ám – habár nem hivatalosan – most meglepetésszerűen befutott az egyébként még be nem rendelt sorozat legelső előzetese. Ennek apropóján szedtük most össze, hogy mit is tudunk eddig a David S. Goyer közreműködésével készülő projektről.

krypton.jpg

Elolvasom »

TOP 10: DC animációs filmek

2017. április 18. 20:01 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Tudjátok, van az az érzés, amikor kicsit ki van ábrándulva az ember, és valami alternatívát keres leginkább ugyan abban a témában, még ha a stílus más is. Itt sincs ez másképp. Én például kicsit csalódva a DC sorozatokban (tisztelet a kivételnek), mindig a rendkívül színvonalas animációs filmeket veszem elő búfelejtőnek. Össze is szedtem nektek csokorba, melyeket tartom a Warner Bros. Animation DC részlegének gyöngyszemeinek.

wba.png

Elolvasom »

TOP 10: DC filmes és sorozatos húsvéti tojások

2017. április 17. 14:22 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Húsvét van, mindenki a tojások körül forog, a magunk módján mi sem maradunk hát ki a mókából. Szerkesztőségünk két férfitagja, Ádám és Genzo útra kelt, hogy minél több húsvéti tojást gyűjtsenek össze a DC filmekből és sorozatokból. A felhalmozott tojásokból mindketten választottak 5-5 kedvencet, majd ezeket mindketten 1-10-es skálán pontozták. Végül összefésülték a két toplistát, és így született meg ez a sorrend, ami a kettejük által legjobban kedvelt apró utalásokat és kikacsintásokat tartalmazza.

dc-top-10-easter-eggs.png

Elolvasom »
süti beállítások módosítása