Minden, ami DC!

'Shazam!': Faithe Herman csatlakozott a szereplőgárdához

2017. december 23. 13:59 | DC Magyarország | komment

A "Rólunk szól" fiatal tehetségével gyarapodott David F. Sandberg "Shazam!" című filmjének stábja. Egyelőre nincs hivatalos bejelentés arról, hogy pontosan kit játszik majd a színésznő, annyi biztos, hogy a fiatal Billy Batson egyik barátját kelti életre, aki szintén a gyermekotthonban él.

A rajongók természetesen megkezdték a találgatásokat azzal kapcsolatban, hogy pontosan kit alakíthat Herman a filmben. A New52-féle Shazam képregénysorozatban a gyermekotthon fiatal lakói szintén misztikus szuperhősökké válnak, és "The Marvel Family" néven emlegetik őket a képregények oldalain.

Az eddigi gyerekszereplők castingja illeszkedik ebbe a teóriába, a frissen bejelentett Faithe Herman pedig ezek alapján Darla Dudley bőrébe bújik majd, aki a Black Adam elleni harcban segíti hősünket a csapat tagjaként. Az eddig bejelentett gyerekszereplők listája így néz ki: Asher Angel (Billy Batson), Jack Grazer (Freddy Freeman), Ian Chen (Eugene Choi), Jovan Armand (Pedro Peña) és Grace Fulton (nagy valószínűséggel Mary Marvelt játssza). Ezzel elméletileg össze is állt a hat tagot számláló hőscsapat, vagyis minden bizonnyal valóra válik ez a rajongói elmélet.

Legkésőbb 2019 áprilisában fény derül mindenre a moziban ülve.

(Forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3213520201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása