Minden, ami DC!

First look képeken nézhetjük meg a Batwoman két új gonosztevőjét, Hush-t és Magpie-t

2019. október 03. 14:55 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ismerős vendégszereplőket tartogat az első évad.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a hamarosan startoló Batwoman sorozatban Rachel Skarsten kelti életre a főgonosz Alicet, most azonban két újabb ellenlábassal bővült a szereplőgárda, akikről first look képeket is kaptunk a TVLine jóvoltából.

A Revenge-ből ismert Gabriel Mann a harmadik epizódban lesz látható vendégszereplőként, mint Thomas "Tommy" Elliot, Bruce Wayne gyerekkori barátja, akiből felnőttkorára megnyerő sármjával és barátságos mosolyával kérkedő ingatlanmogul lesz. Ugyanakkor Tommy, aki a képregényekben a Hush nevű gonosztevővé válik, egy sötét titkot is őriz, ami Kate személyazonosságát veszélyezteti.

batwoman-1x03-tommy-kate.jpg

batwoman-1x03-kate-tommy.jpg

A negyedik részben is feltűnik egy új gonosz, mégpedig Magpie, akit a Boldog halálnapotból ismert Rachel Matthews alakít. Magpie egy elképesztően okos és ügyes tolvaj, aki odavan a csillogó holmikért, és előszeretettel rabol a gazdagoktól. De tartogat egy nagyobb meglepetést azok számára is, akik félvállról veszik a vagyonukat.

batwoman-1x04-magpie.jpg

A Batwoman első etapja Magyarországon október 7-én, tehát az amerikai premierrel egy időben veszi kezdetét az HBO GO-n, ahova magyar felirattal érkeznek majd a részek.

(forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4315190356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása