Minden, ami DC!

BRÉKING: Jared Leto Jokere saját filmet kap!

2018. június 06. 07:33 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A színész végre bizonyíthat a Bűn Bohóc Herceg szerepében.

Warner Bros. tovább kíván építkezni az "Öngyilkos osztag"-ban bemutatott Jared Leto-féle Jokerre, és mindezt egy önálló filmmel tenné!

A Variety értesülései szerint Leto a főszerep mellett executive produceri teendőket is ellátna az egyelőre cím nélküli szólófilm kapcsán, mely további "Öngyilkos osztag" spinoffoknak ágyazhat meg.

A cselekmény részletei még nem ismertek, de a stúdió ki akarja bővíteni az "Öngyilkos osztag" által létrehozott világot, és összefüggő történeteket alkotni ezen belül. A Warner Bros. már bejelentette Margot Robbie Harley Quinnjének szólókalandját, illetve a "Birds of Prey" csapatfilmet, a következő tervük pedig egy önálló Joker menet Leto főszereplésével.

Amikor tavaly ősszel a Warner beharangozta, hogy Joker eredetsztori készül Todd Phillips rendezésében, a stúdió leszögezte, hogy ez nem jelenti a Leto-féle Joker végét. Phillips filmje egy új banner alatt készül, ami nem kapcsolódik a jelenlegi mozis DC univerzumhoz. Ennek az új bannernek köszönhetően több színész több változatban játszhatja el ugyan azt a karaktert, átfedés nélkül. A Warner már meg is találta Phillips filmjének Jokerét Joaquin Phoenix személyében.

Leto Jokere a rajongók bánatára csak egy cameónyi szerephez jutott az "Öngyilkos osztag"-ban. Az Oscar-díjas színész már a film bemutatója után leszögezte, hogy szeretné jobban elmélyíteni a karaktert a későbbi filmekben, akár főhősként, akár fontosabb mellékszerepben.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a filmet mikor forgatják majd, hiszen Leto és a stúdió jelenleg forgatókönyvírót keres. Továbbá az is tisztázatlan, hogy a korábban bejelentett "Öngyilkos osztag" folytatás előtt, vagy után készülhet-e el. Az "Öngyilkos osztag 2" rendezése és írása is Gavin O'Connorra hárul, és úgy hírlik, valamikor 2019-ben kezdődnek a munkálatok.

Letót legutóbb a "Szárnyas fejvadász 2049" és a "The Outsider" című filmekben láthattuk.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2814026630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása