Minden, ami DC!

'Black Lightning' karakterleírások és szinopszis

2017. február 17. 18:39 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A FOX lecsapott rá, berendelte a pilotját, majd mégis csak kihátrált a projektből. Szerencsére nem kellett sokat várni, hogy bejelentsék a "Black Lightning" sorozat új otthonát, ami végül az Arrowverzumot is magáénak tudható CW csatorna lett. A pilot epizód berendelésével ők sem haboztak, most pedig a cím- és a további állandó szereplők karakterleírásai is befutottak, amiket az elolvasom mögött találtok.

blacklightningmightmovetothecw.png

JEFFERSON PIERCE: Férfi, színesbőrű, 30-50 év közötti. Jóképű, sportos, atlétikus alkatú. Háromszoros aranyérmes dekatlon bajnok, jelenleg egy South Central Los Angeles-i iskola igazgatója. Nagyszerű apafigura a diákok szemében, és igazi hős a városlakók szerint. Vonzó, karizmatikus, jó humorú és okos. Odavan a két lányáért, és még mindig őrülten szerelmes exfeleségébe, Lynnbe. Olyasmi, mint Idris Elba.

JENNIFER: Nő, színesbőrű, 16-18 éves. Jefferson kisebbik lánya. Atléta növendék, szép sikerekkel a háta mögött. A Pierce család önjelölt feministája. Független és szókimondó.

ANISSA: Nő, színesbőrű, 22 éves. Jefferson nagyobbik lánya. Szép és intelligens. Anissa nagyon tiszteli az apját. Egyszerre próbál helytállni az orvosi iskola diákjaként és részidős tanárként Jefferson iskolájában.

LYNN: Nő, színesbőrű, 30-50 év körüli. Önbizalmat és intelligenciát sugároz. Gyönyörű nő, de nem érdemes játszadozni vele. Képes érzelmileg nagyon megnyílni, ugyanakkor van egy flörtölős, cselszövőbb oldala is.

A legjelentősebb információ a leírásokból, hogy a CW egy Idris Elba típusú színészt keres Pierce-nek, valamint hogy Lynn és Pierce szerepére is 30 és 50 év közötti előadók jelentkezését várják. Utóbbi azt bizonyítja, hogy a csatorna nyitott az érettebbek jelenlétére a műsorban, különösen a fiatalabb előadókat foglalkoztató sorozatokhoz viszonyítva, mint például a "The Flash". 

A hivatalos szinopszis szerint "Jefferson Pierce meghozta a döntését: évekkel korábban megvált a jelmezétől és titkos személyazonosságától. Miután a mintadiák lánya egy helyi banda tagja lesz, visszaszáll a harcba, mint a körözött igazságosztó és DC legenda, Black Lightning."

Reményeink szerint a casting-bejelentésekre sem kell már sokat várni.

Ha tetszett a bejegyzés, kedveljetek minket a Facebookon!

Készítette: Genzo és Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2612269288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása