Minden, ami DC!

Képeken a Pierce-család és az új Fekete Kanári jelmez

2017. június 25. 18:05 | DC Magyarország | komment

Nem titok, hogy új DC sorozattal bővült a CW csatorna felhozatala, míg az "Arrow" új állandó szereplőket tudhat magáénak az ősszel érkező hatodik évadára. A "Black Lightning" főszereplői és az új Fekete Kanárit játszó Juliana Harkavy promóciós fotózáson vettek részt, amiből most Aimee Nicolas fotósnak köszönhetően kaptunk egy kis ízelítőt. Többek között az új Fekete Kanári jelmezt is szemügyre vehetitek az elolvasom mögött.

bl-bc-index.png

Elolvasom »

Befutottak a 'Titans' sorozat szereplőinek leírásai

2017. június 21. 21:08 | DC Magyarország | komment

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Warner Bros. 2018-ban DC csatornát indít, méghozzá két saját gyártású sorozattal, melyek közül a már régóta szóbeszéd tárgyát képző "Titans" lesz, ami a kiadó néhány jól ismert hősét ülteti át a tévéképernyőkre. A pilot forgatókönyvét a DC Entertainment elnöke, Geoff Johns jegyzi, aki természetesen produceri feladatokat is betölt a széria készítésében, csakúgy, mint Akiva Goldsman és a CW-féle DC sorozatokért felelős Greg Berlanti. A forgatás szeptember 25-én veszi kezdetét Atlantában Torontóban. A casting tehát egyre közelebb, ennek megfelelően gazdagabbak lettünk a fő- és mellékszerepek leírásaival, amiket az "elolvasom" gombra kattintva találtok meg.

judascontract_marquee_5792c5a35cfca6_52417259.jpg

Elolvasom »

EXCLUSIVE: Interview with 'Lucifer' star Aimee Garcia

2017. június 19. 21:55 | DC Magyarország | komment

We had the amazing opportunity to manage a short email-interview with Aimee Garcia, who plays Ella Lopez in the DC/Vertigo adaptation series, Lucifer. She was very kind and seems such a nice person. Doing this interview was an incredibly positive experience for us. You can read the full conversation below.

aimee-garcia-interview-index-eng.png

Elolvasom »

EXKLUZÍV: Interjú a 'Lucifer' sztárjával, Aimee Garciával

2017. június 19. 21:37 | DC Magyarország | komment

Az a nagyszerű lehetőségünk adódott, hogy egy email-interjú keretein belül beszélgethettünk Aimee Garciával, aki olyan filmekben és sorozatokban szerepelt már, mint a 2014-es "Robotzsaru" vagy a nyolc évadot megélt "Dexter", de ami minket leginkább érdekel, hogy ő alakítja Ella Lopez helyszínelőt a "Lucifer" című sorozatban. Aimee végtelenül szimpatikus riportalanynak bizonyult, készséggel és őszintén válaszolt minden kérdésünkre. Az interjút Genzo fordításában tárjuk elétek.

aimee-garcia-interview-index-hun.png

Elolvasom »
süti beállítások módosítása