Minden, ami DC!

Frissült Walter Hamada munkaprofilja a Warner Bros. weboldalán

2018. június 09. 09:14 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ő parancsol a DC hősöknek és gonoszoknak.

A 2016-os "Batman Superman ellen" fiaskója után Jon Berg és Geoff Johns került a DC Films élére a Warner Bros.-nál. Azonban nem jutott sok idejük együtt dolgozni, Berg ugyanis még év elején visszalépett a beosztásból, helyére pedig Walter Hamada került. Hamada korábban a Warner leányvállalatánál, a New Line-nál töltött be vezető szerepet, és olyan kasszasikerek munkálatait felügyelte, mint az "AZ" és a "Démonok között".

A Warner Bros. nemrég frissítette a weboldalát, és közzétette Hamada profilját is. Ebből megtudjuk a pontos titulusát is, ami "President of DC-Based Film Production at Warner Bros. Pictures," vagyis ő a DC adaptációkkal foglalkozó részleg elnöke a stúdiónál, és úgy látszik egyedül ő van ilyen magas pozícióban, Geoff Johns pedig tanácsadó szerepet lát el. A profilból az is kiderül, hogy a Warnernek nem csak a szuperhősökkel, hanem a szupergonoszokkal is komoly tervei vannak, ide tartozik például a két bejelentett Joker-mozi, vagy a "Birds of Prey" Harley Quinn-nel.

A részletes munkaköri leírás szerint Hamada felügyeli és átlátja a Warner teljes DC filmes palettáját, beleértve a szuperhősös és szupergonoszos produkciókat, illetve a DC leányvállalatainak (például a Vertigo) karakterein alapuló adaptációkat. A Warner Bros. Pictures és a New Line Cinema forrásai egyaránt rendelkezésére állnak, valamint szoros munkakapcsolatban áll Geoff Johnsszal, a DC Entertainment elnökével.

0000000219.png

(Forrás: Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1914033336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása