Minden, ami DC!

Michael Chicklis lesz a címszereplő hangja a CW Deathstroke animációs sorozatában

2019. október 05. 11:50 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az első kedvcsináló brutális adaptációt ígér.

A CW Seed bejelentette, hogy megtalálták a Deathstroke: Knights & Dragons (Lovagok & Sárkányok) címre keresztelt animációs sorozatuk antihősét az Emmy-díjas Michael Chiklis személyében, akit a Gotham sorozat Barnes rendőrfőkapitányaként is ismerhetünk.

A szereplőgárdában helyet kapott még többek között Sasha Alexander (Született detektívek), mint Addie, Chris Jai Alex (ThunderCats Roar), mint Jackal, és Faye Mata (Lego Friends: Lányok bevetésen), mint Rose.

A leírás szerint "Tíz évvel ezelőtt, Slade Wilson – másnéven Deathstroke, a szuper-bérgyilkos – végzetes hibát követett el, amiért a felesége és a fia fizetett meg. Most, egy évtizeddel később Wilson családja ismét veszélybe kerül a HIVE terroristák és a gyilkos Jackal fenyegetése által. Vajon Deathstroke helyrehozhatja-e múltbeli bűneit, vagy a családjának kell vezekelnie?"

A CW Seed emellett megosztott egy kedvcsinálót is az új animációs sorozathoz:

A projekt mögött jónéhány nagy név áll képregénysorozatos körökből. Íróként ott van J.M. DeMatteis (Constantine: City of Demons), rendezőként pedig Sung Jin Ahn (Niko and the Sword of Light). Executive produceri szerepet tölt be Sam Register (DC Super Hero Girls: Tini szuperhősök), Greg Berlanti (Arrow) és Sarah Schechter (Supergirl).

A 12 részes sorozat 2020 elején fog startolni a CW digitális szolgáltatásán, a CW Seed-en.

(forrás: SYFY WIRE)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5315199692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása