Minden, ami DC!

Arrow spinoff sorozat készül Katherine McNamara, Juliana Harkavy és Katie Cassidy főszereplésével

2019. szeptember 24. 21:38 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A jövőbeli Zöld Íjász összefog a Kanárikkal.

A CW elkezdett dolgozni egy Arrow spinoff fejlesztésén, amelynek a középpontjában Mia Smoak/Zöld Íjász (Katherine McNamara) és a két Kanári, azaz Dinah Drake (Juliana Harkavy) és Laurel Lance (Katie Cassidy) áll majd.

A projektet egy úgynevezett backdoor pilottal indítják el, ami azt jelenti, hogy az Arrow idén induló nyolcadik évadának egyik epizódja szolgál majd a különálló sorozat felvezetéseként. Az írói feladatokat Beth Schwartz, Marc Guggenheim, Jill Blankenship és Oscar Balderrama látja el. Mind a négyen executive producerként is részt vesznek a munkálatokban Greg Berlanti és Sarah Schechter mellett.

A cselekmény részleteiről egyelőre nem tudni semmit, azonban a főszereplő hármas kiléte alapján arra lehet következtetni, hogy a sorozat az Arrowban látott jövőben fog játszódni. A hetedik etapban kaptunk flashforward jeleneteket, amelyek a 20 évvel későbbi Star Cityt mutatták be. Ezen a szálon Oliver és Felicity már felnőtt lányát, Miát követhettük nyomon, de a jövőbeli Team Arrowban ott volt többek között Dinah is. Miután lehullt a lepel Mia identitásáról, a rajongók elkezdtek spekulálni, hogy a csatorna talán egy jövőben játszódó sorozaton dolgozik.

A McNamara által életre keltett, utcai harcosból lázadó vezérré váló Mia visszatérő szereplőként kezdte a hetedik évadban, majd a következő szezonra állandóvá lépett elő. Cassidy az Arrow első négy felvonásában játszotta Laurel Lance-t, azaz Fekete Kanárit, majd vendégszereplőként láthattuk az ötödik etapban, mielőtt átkerült a The Flash szereplőgárdájába. Az Arrow hatodik évadában a színésznő már Laurel hasonmását, Black Sirent formálta meg. Harkavy az ötödik etapban tűnt fel, mint Dinah Drake, más néven Fekete Kanári, majd állandó szereplővé vált a következő két felvonásban.

A spinoffot a CW vezetője, Mark Pedowitz jelentette be, aki már augusztusban azt nyilatkozta, hogy új címekkel szeretné bővíteni az Arrowverzum felhozatalát.

Az Arrow október 15-én kezdődő nyolcadik évada egyben az utolsó is lesz, amit a készítők egy "legnagyobb slágerek" válogatásként írnak le. A tízrészes etapban bőven lesznek visszatérő vendégszereplők, valamint olyan szálakat is elvarrnak, amelyeket még a második és harmadik szezonban láthattunk.

(forrás: Deadline, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr715164120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása