Minden, ami DC!

Kiszivárgott a Birds of Prey első előzetese, amit az AZ 2-vel küldenek a mozikba

2019. szeptember 04. 19:09 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A bohócokból sosem elég.

A Warner Bros. az AZ - Második fejezet premierjéhez időzített a Birds of Prey film kapcsán egy rövid kedvcsinálót, amely a napokban több nyelven is kiszivárgott, hivatalosan azonban nem került ki az internetre. Csupán a mozikban vetítik Pennywise második látogatása előtt, nem véletlenül, hiszen a videó eleje is az AZ motívumait vonultatja fel. A film magyar forgalmazójától pedig megtudtuk, hogy vélhetően holnaptól a hazai vásznakon is tetten érhetjük ezt a bő félperces videót, de addig is itt megnézhetitek az angol verziót.

Ahogy azt az előzetes egyetlen mondata is sugallja, ezúttal a felnőtt közönség lett megcélozva ezzel a promóval, ahogy a film sem fog visszariadni a brutalitástól és a szókimondó nyelvezettől. Továbbá kapunk egy kis ízelítőt a csajos mozi hangulatából és az év elején megjelent teaser után újra beköszönnek a szereplők néhány képkocka erejéig. Ha pedig szánunk egy kis időt arra, hogy kikockázzuk a videót, érdekes újdonságokat fedezhetünk fel, például Vadásznő maszkját vagy Harley hiénáit. Ezeket ti is szemügyre vehetitek, ha végigpörgetitek ezt a galériát:

A Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) idehaza Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) címen érkezik a mozikba 2020 februárjában.

(forrás: Twitter, Weibo, IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1215040128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása