Minden, ami DC!

Az AZ-filmeket jegyző Andy Muschietti megerősítette, hogy ő rendezi a Flash mozit

2019. augusztus 29. 20:11 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Újabb horrorban jártas filmessel erősített a DC.

Jövő héten kezdetét veszi az őszi filmes szezon az AZ - Második fejezet című horrorral. A film rendezője, Andy Muschietti a Fandangonak adott interjúban megerősítette, hogy a következő projektje a Flash mozi lesz, főszerepben Ezra Millerrel, aki újra magára ölti a szélsebes szuperhős jelmezét olyan korábbi filmek után, mint a Batman Superman ellen, az Öngyilkos osztag és Az igazság ligája.

Arra a kérdésre, hogy a Flash tartalmaz-e majd horror elemeket, a direktor így válaszolt: "Horror elemet? Nem hinném. Ami engem megfog Flash történetében, az az emberi dráma. Az érzések és érzelmek, amik közrejátszanak a drámában. De ugyanakkor vicces is lesz. Nem ígérem, hogy bármi horrorisztikus lesz benne, ez egy nagyon szép, emberi történet."

Muschietti nem az első horrorfilmes rendező, aki a DC univerzumban is kipróbálja magát. A Démonok között franchiseból érkező James Wan vezényletével készült a jelenlegi legsikeresebb DC mozi, az Aquaman, az Amikor kialszik a fény és az Annabelle 2 direktora, David F. Sandberg pedig a gyermeklelkű szuperhős, Shazam történetét mesélte el nekünk idén áprilisban.

A Flash filmről egyelőre nem tudni további részleteket, így természetesen premierdátumot vagy a munkálatok kezdetének időpontját sem. Muschietti még korábban azt nyilatkozta, hogy az AZ 2 után tart egy rövid pihenőt, mielőtt nekiállna a következő produkciójának.

(forrás: Fandango, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8615031244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása