Minden, ami DC!

Két állandó szereplőnek is búcsút intünk a Legends of Tomorrow 5. évadában

2019. augusztus 23. 18:06 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Egyre kevesebben maradnak a fedélzeten az eredeti szereplőgárdából.

Brandon Routh és Courtney Ford a Legends of Tomorrow soron következő, ötödik etapjában kiszáll a CW szuperhősös csapatsorozatából.

Routh már a kezdetek óta állandó szereplője volt a Legendák történetének Ray Palmer, vagyis Atom szerepében. A karaktert korábban a The Flash és Arrow sorozatokban láthattuk alkalmanként. Ford, aki a való életben Routh felesége, a Legendák harmadik szezonban csatlakozott Nora Darhk visszatérő szerepében, majd a negyedik etapra vált állandóvá a jelenléte.

Routh és Ford kilépése abból a kreatív döntésből született, hogy kellő lezárást kapjon a történetszáluk. A sorozat időutazós mivoltából adódóan számos változás történt már a szereplőgárdában, állandó karakterek váltak ki, és újak érkeztek helyettük a Hullámlovas fedélzetére. Az eredeti felállásból nagyon kevesen maradnak a sorozatban az ötödik évad végére. A régiek közül eddig Victor Garber (Martin Stein/Firestorm), Arthur Darvill (Rip Hunter), Franz Drameh (Jefferson Jackson/Firestorm) és Wentworth Miller (Leonard Snart/Captain Cold) hagyta maga mögött a produkciót.

Azonban, ahogy a legtöbb Legenda esetében, a producerek nyitva hagyják az ajtót Ray és Nora számára, ha esetleg visszatérnének a jövőben akár vendégszereplőként.

Routh és Ford októberben forgatja majd le az utolsó epizódját, amiről egyelőre nem tudni, hogy a januárban startoló ötödik szezon melyik része lesz, és mikor kerül a képernyőkre.

4901418ba.jpg

"Nagyon hálás vagyok, hogy életre kelthettem a hatalmas szívű és nagyon vicces Ray Palmert az elmúlt öt évben, és sajnálom, hogy a karakter útja egyelőre véget ér," mondta Routh. "Nora Darkh nagyon közel áll a szívemhez, ha rajtam múlna, még évekig játszanám, de megértem, hogy a történet más irányt vesz, és hálás vagyok az eddigiekért," tette hozzá Ford.

Routh az idei crossover eseményben, a Végtelen Világok Krízisében kettős szerepben is bizonyítani fog, hiszen a 2006-os Superman visszatér után ismét az Acélember jelmezébe bújik, ráadásul az ikonikus Kingdom Come képregény által inspirált kosztümbe.

(forrás: EW, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5715021026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása