Minden, ami DC!

BRÉKING: A Syfy két évad után elkaszálta a Kryptont, a Lobo spinoffot pedig ejtették

2019. augusztus 16. 22:26 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Idejekorán véget ért Seg-Elék története.

A Syfy úgy döntött, hogy nem folytatja Superman nagyapjának történetét. A döntés nem sokkal az után került nyilvánosságra, hogy a David S. Goyer produceri felügyeletével gyártott sorozat lezárta a második évadát.

Seg-El kalandjai végül úgy tűnik, nem találtak közönségre. A szerdai évadzáró mindössze 350 ezer nézőt érdekelt, a szezon átlagnézettsége pedig 408 ezer, ami komoly zuhanás az előző etap 1.8 milliós adataihoz képest. A Krypton 2018 májusában kapta meg a második évados berendelést, miután a nyitány az elmúlt három év legnézettebb premierje, és az elmúlt négy év legsikeresebb debütáló sorozata volt a csatornánál.

A produkciót gyártó Warner Horizon jelenleg tárgyalásokat folytat más platformokkal, hogy új otthont találjon a folytatásnak. A leglogikusabb választás a DC Universe vagy a közelgő HBO Max streaming szolgáltató lenne, hiszen mindkettőnek profiljába tartozik a DC tartalmak sugárzása. A Krypton első évada már elérhető a DC Universe kínálatában, a második etap pedig jövőre kerül fel oda.

A második felvonás nyitva hagyott elég sok történetszálat a folytatás számára, illetve új karaktereket is beharangozott. A továbbiakban spoilerek következnek a finálé kapcsán!

Olyan közönségkedvenc szereplőket lengetett be a zárás, mint Darkseid és Hawkman. Előbbire egy vérrel festett omega jellel utaltak, míg utóbbinak konkrétan a faját láthattuk egy jelenetben. Brainiac elrabolta a kisbaba Jor-Elt, és a Föld felé vette vele az irányt, Lobo pedig alkut kötött Seg-Ellel, hogy Brainiac után erednek és Seg visszakaphatja a fiát. Ez mind a folytatásban bontakozott volna ki igazán.

Továbbá a DC Entertainment égisze alatt készülő Lobo spinoffot is ejtette a Syfy csatorna. A Warner Horizon producerei más forgalmazóknál házalnak ezzel a projekttel is. Az Emmett J. Scanlan által életre keltett Lobo a második etapban mutatkozott be, és volt a történet visszatérő szereplője. A spinoff munkálatait a Krypton showrunnere, Cameron Welsh felügyeli.

(forrás: THR, HBO Press)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1515013080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása