Minden, ami DC!

A Black Lightning szereplői és Kevin Conroy is benne lesznek a Végtelen Világok Krízise crossoverben

2019. augusztus 04. 19:32 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Tényleg minden világon átível majd a cselekmény.

A CW nyilvánosságra hozta az idei ötrészes crossover, a Végtelen Világok Krízise teljes menetrendjét. Az eseményre már annak idején, a The Flash pilot epizódjának legvégén is kaptunk utalást, azóta pedig számos Arrowverzum évadfináléban került beharangozásra, illetve a tavalyi Elseworlds is felvezetésként szolgált a kétségkívül grandiózusnak ígérkező történetnek. A crossover lebonyolítása érdekében bizonyos sorozatok részei a bejelentett menetrendtől eltérő időpontban kerülnek adásba. Az öt epizód az alábbi sorrendben és időpontokban fog érkezni, ami magyar idő szerint általában az azt követő nap hajnali óráit jelenti:

  • Supergirl - december 8. (vasárnap)
  • Batwoman - december 9. (hétfő)
  • The Flash - december 10. (kedd)

A 2020-ban érkező részek pedig:

  • Arrow - január 14. (kedd)
  • Legends of Tomorrow - január 14. (kedd)

A Legends of Tomorrow ide tartozó epizódja egy amolyan soron kívüli résznek számít, nem az 5. évad premierjének.

Casting hírekkel is gazdagodtunk a Krízis kapcsán, ugyanis a Black Lightning egyelőre meg nem nevezett szereplői is csatlakoznak az eseményhez, annak ellenére, hogy a sorozat eddig nem képezte az Arrowverzum részét. Ez nem jelenti azt, hogy egy újabb epizóddal bővül a crossover felépítése, továbbra is 5 részen át zajlik majd a cselekmény.

Ezen kívül Kevin Conroy is a fedélzetre került, akit Batman ikonikus szinkronhangjaként ismerhetünk olyan címekből, mint a Batman: A rajzfilmsorozat, a Gyilkos tréfa vagy a Batman: Arkham játékok. Conroy ezúttal fizikailag is életre kelti a karaktert, ugyanis egy jövőbeli Bruce Wayne-t tisztelhetünk majd benne a Krízis során. Érdekesség, hogy a színész számára nem ismeretlen a Denevérember ezen változata, hiszen a szintén nagyon népszerű Batman Beyond animációs sorozatban is az ő hangján szólalt meg a karakter.

A Krízis kapcsán korábban is érkeztek már figyelemreméltó casting bejelentések. LaMonica Garrett nem csak Monitort, hanem a gonosz testvérét, Anti-Monitort is megjeleníti a képernyőn. Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch újra látható lesz a Superman-Lois Lane párosként. A jelenleg a Legendák sorát erősítő Brandon Routh a 2006-os Superman visszatér után ismét eljátssza az Acélembert, csupán ezúttal a karakter Kingdom Come képregényből ismert verzióját. Jon Cryer ismét Lex Luthorként bizonyíthat, a hatvanas évek Batman sorozatának és tévéfilmjének Robinja, Burt Ward pedig egy egyelőre rejtélyes szerepben tűnik fel.

Továbbá az is netvilágot látott, hogy a Black Lightning harmadik évada két héttel korábban, október 9-én indul útjára.

Az Arrow ugyebár a soron következő évadával le is zárul, a CW csatorna elnöke, Mark Pedowitz elárulta, hogy a többi veterán Arrowverzum sorozat (The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow) kapcsán egyelőre nem terveznek végleges lezárást.

Ezenkívül azt is elmondta, hogy a 2020-2021-es szezonban egy új címmel gazdagítaná az Arrowverzum jelenlegi felhozatalát, erről azonban semmi konkrétumot nem fedett fel. Ahogy arról sem, hogy az új generációs Arrow karakterek, például a 2040-es Mia és William kaphatnak-e saját spinoffot. Pedowitz szerint elképzelhető ugyan, de egyelőre nem került szóba ez a lehetőség.

(forrás: TVLine, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7614995222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása