Minden, ami DC!

Tyler Hoechlin és Brandon Routh is Superman lesz a Végtelen Világok Krízise crossoverben

2019. július 19. 18:38 | DC Magyarország | komment

 Krízishelyzetben tényleg minden segítség jól jöhet.

A tavalyi Arrowverzum crossover esemény bemutatta nekünk Batwoman karakterét Ruby Rose alakításában, a készítők pedig idén is készülnek egy nagy dobással, ezúttal Superman kapcsán.

A CW már ismert Acélembere, Tyler Hoechlin mellett Brandon Routh is belebújik az ikonikus kék kosztümbe, hogy egy másik idősík Supermanjét eljátssza.

Routh már régóta az Arrowverzum része, mint Ray Palmer/Atom. A karakter az Arrow keretein belül mutatkozott be, jelenleg pedig a Legends of Tomorrow gárdáját erősíti. A készítők nem véletlenül osztották most rá Clark Kent/Superman szerepét, hiszen a színész már 2006-ban eljátszotta azt a nagyvásznon Bryan Singer filmjében. Routh ugyanakkor Atomként is kiveszi majd a részét a crossover eseményeiből.

A Végtelen Világok Krízise (Crisis on Infinite Earths) az Arrowverzum soron következő epikus crossover eseménye, ami az Arrow, a The Flash, a Supergirl, a Legends of Tomorrow és a Batwoman aktuális évadaiban kap helyet. Az öt órás történetet két felvonásban nézhetjük meg, három epizód ugyanis decemberben érkezik, a maradék kettő pedig januárban.

Egyelőre nem tudni, hogy az esemény melyik epizódjában találkozhatunk Hoechlin és Routh Supermanjével, de erre az információra valószínűleg fény derül a hétvége folyamán a San Diego Comic-Con rendezvényen, ahol további meglepetésekre és újdonságokra számítunk a DC sorozatok háza tájáról.

(forrás: Deadline, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9214971068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása