Minden, ami DC!

Christopher McQuarrie összefüggő Superman és Zöld Lámpás filmeket készített volna, de a Warner nem volt vevő a terveire

2019. július 07. 16:10 | DC Magyarország | komment

Lett volna benne fantázia.

A meg nem valósult DCBU filmek kimeríthetetlen témának számítanak a rajongók körében. Az egyik ilyen híresztelés szerint a Mission: Impossible 5-6. részét író és rendező, Tom Cruise-zal gyakran együtt dolgozó Christopher McQuarrie annak idején Henry Cavill-lel közösen elkezdett ötletelni egy Acélember folytatáson.

A filmes nemrég a Twitteren válaszolt pár rajongói kérdésre, és lerántotta a leplet ennek a történetnek a részleteiről is. Mint kiderült, az általa elképzelt Acélember 2 egy új Zöld Lámpás filmnek ágyazott volna meg, de nem voltak vevők az ötletre. McQuarrie úgy látja, a stúdiókat nem érdeklik az ő eredeti ötletei, jobban szeretik rá bízni az elrontott történeteik helyrehozását.

Azt is hozzátette, hogy a Warner nem mondott egyértelműen nemet a felvetésre, csupán soha nem tettek egy lépést sem a megvalósítás felé. A Zöld Lámpás filmhez McQuarrie készített egy írott vázlatot is, amivel próbált házalni a stúdiónál, míg a Superman mozi csak ötlet szintjén létezett, a két történet pedig szorosan kapcsolódott volna egymáshoz. Mindez a Mission: Impossible - Utóhatás bemutatója előtt nem sokkal történt.

Ami a projekt lehetséges újraélesztését illeti, a rendező leszögezte, hogy nem fog újra próbálkozni, mert rengeteg más ötlete van, amit szeretne megvalósítani. Például már aláírt a Mission: Impossible 7-8. felvonásainak levezénylésére is, ami néhány évig ismét lefoglalja őt.

Zack Snyder eredeti elképzelései Az igazság ligája kapcsán megalapozták volna a Green Lantern Corps bemutatkozását a filmes univerzumban. Úgy tűnik, McQuarrie átvehette volna ezt a stafétát, de a stúdió döntései miatt ezúttal is csalódott rajongóktól lehet hangos az internet, akik a fejesekkel ellentétben nagyon szívesen megnézték volna ezeket a filmeket.

(forrás: ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6814930396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása