Minden, ami DC!

Kiderültek az első részletek a Tini titánok, harcra fel! és Tini titánok crossoverről

2019. június 26. 19:32 | DC Magyarország | komment

Epikus és szórakoztató összecsapásra számíthatunk.

A 2003-as Tini Titánok animációs sorozat hősei saját maguk modern kori, viccesebb megfelelőikkel néznek farkasszemet egy egész estés kaland keretében. A crossover lehetőségével már a tavalyi Teen Titans Go! To The Movies is eljátszott, és most úgy tűnik, nem vicceltek ezzel az ötlettel kapcsolatban, és tényleg megvalósítják.

A Teen Titans Go! vs. Teen Titans története szerint a két csapatnak meg kell küzdenie egymással, amikor a világaik gonosztevői szövetségre lépnek. A két teljesen különböző hőscsapatnak félre kell tennie a nézeteltéréseket, hogy együtt vehessék fel a harcot Trigonnal, Hexagonnal, a Mikulással és magával az idővel, hogy megmentsék az univerzumot.

A szereplőgárdában az elmúlt 17 év jól megszokott eredeti szinkronhangjait találjuk. Greg Cipes szolgáltatja Beast Boy hangját, Robin szövegeit Scott Menville mondja fel, Cyborg soraiért Khary Payton felel, Tara Strong Raven szerepében tér vissza, Starfire pedig Hynden Walch hangján szólal meg.

A további szereplők között ott van még Kevin Michael Richardson, mint Trigon/Hexagon, Robert Morse a Mikulás hangjaként, Grey Griffin Mrs. Claus szinkronjaként, a Master of Gamesként jelenlevő Rhys Darby, a Nightwinget megszólaltató Sean Maher, valamint a négyszeres Grammy-díjas énekes/parodista Weird Al Yankovic, aki Gentleman Ghost és Darkseid szerepében bizonyíthat.

A rendezői és produceri teendőket egyaránt Jeff Mednikow (Csak lazán, Scooby-Doo!, Tini titánok, harcra fel!) látja el, a forgatókönyvért pedig Marly Halpern-Graser (Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles) és Jeremy Adams (LEGO DC: Batman – Family Matters) felel. Executive producerként vesz részt a projektben Sam Register, Aaron Horvath (Tini titánok, harcra fel!, Csoda Kitty) és Michael Jelenic (Tini titánok, harcra fel!, Batman: A bátor és a vakmerő).

Pontos premierdátum egyelőre nincs, csupán annyit lehet tudni, hogy a film a tengerentúlon még idén megjelenik Blu-ray-en és a digitális változatban.

(forrás: IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4814913632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása