Minden, ami DC!

Bruce Wayne eladja a Wayne vállalatokat a legújabb LEGO DC animációs filmben

2019. május 09. 13:52 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Nem ez hősünk LEGOkosabb döntése.

A Warner Bros. egy új, családbarát animációs filmmel készül a legfiatalabb rajongók számára, ami a LEGO DC: Batman – Family Matters címet kapta. Megérkezett az első előzetes is, amit a továbbiakban tekinthettek meg eredeti nyelven.

A történet szerint Batman (Troy Baker) eladja a Wayne Enterprises-t, hogy csak a bűnüldözésre koncentrálhasson. Azonban hamar rájön, milyen rossz döntés volt ez, amikor Kétarc (Christian Lanz) átveszi az irányítást, és Gotham lerombolását tervezi egy gyilkos hajlamú mesterséges intelligencia, Brother Eye (Cam Clarke) segítségével.

Robin (Scott Menville) és Batgirl (Alyson Stoner) közreműködésével a Sötét Lovag bejut a vállalat épületébe, lekapcsolja Brother Eye-t, valamint meggyőzi Harvey Dentet arról, hogy Batman és Bruce Wayne két különböző személy. A cselekmény egy pontján a hősök rejtélyes meghívókat kapnak, és a közöttük levő kötelék is próbára tevődik, amikor feltűnik Red Hood (Jason Spisak), és el akarja pusztítani őket a várossal együtt.

A szereplőgárda a további nevekből áll össze: Steve Blum (Madárijesztő), Zach Callison (Billy Batson), Will Friedle (Éjszárny), Ralph Garman (Wizard), Jake Green (Fred), Josh Keaton (vezetőségi tag), Tom Kenny (Gordon és Pingvin), Nolan North (Gyilkos Krok), Andre Sogliuzza (Rébusz), Tara Strong (Batwoman) és Fred Tatasciore (Solomon Grundy).

A rendezői teendőket Matt Peters (LEGO DC Comics Super Heroes: Aquaman – Rage of Atlantis) látta el, a forgatókönyvért pedig Jeremy Adams (LEGO DC Comics Super Heroes: The Flash) felelt. A film augusztus 6-án jelenik meg az Államokban Blu-rayen, DVD-n valamint a digitális platformokon.

lego-dc-batman-family-matters-bd-combo-2d.jpg

(forrás: SYFY WIRE, DC, BATMAN ON FILM)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1214813616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása