Minden, ami DC!

BRÉKING: A Trónok harca sztárja lesz Bruce Wayne a Titans 2. évadában!

2019. április 11. 20:11 | DC Magyarország | 1 hozzászólás

Gothamben is közeleg a tél.

Újabb Bruce Wayne-nel bővül a sorozatok világa: Iain Glen kelti életre visszatérő szereplőként a gothami milliárdost a Titans második etapjában!

A skót színészt leginkább a Trónok harca sorozat Jorah Mormontjaként ismerjük, akit hamarosan újra láthatunk az utolsó, nyolcadik évadban. További kreditjei között találjuk a Downtown Abbey-t, mozifilmek terén pedig többek között a Resident Evil franchise-t, a Vasladyt, a Tomb Raidert és a HA/VER 2-t.

Ezen kívül komoly színházi múlttal is rendelkezik, olyan darabokban szerepelt, mint a Hamlet vagy az V. Henrik.

A Titansban Glen egy idősebb Bruce Wayne-t fog megtestesíteni. A hivatalos karakterleírás szerint "miután évtizedekig üldözte a bűnt Batmanként, a milliárdos Bruce Wayne még mindig olyan elszántan védelmezné Gothamet a gonoszoktól, mint fénykorában. Újra kell gondolnia kapcsolatát Dick Graysonnal, és talán ismét egy párost alkothatnak, amikor Bruce segít az egykori társának és a Titánoknak céljaik elérésében."

0.jpeg

Azt nem tudni, hogy látjuk-e a színészt Batman jelmezében is a történet során. Az ő megközelítése nagyban különbözik Bruce Wayne eddigi megjelenéseitől. Legutóbb Ben Affleck öltötte magára a legendás kettős szerepet a moziban, sorozatos fronton pedig a Gothamben David Mazouz a karakter fiatalkori énjét kelti életre, aki csak az április 18-án érkező fináléban veszi fel a kultikus szerelést. Ami a korkülönbséget illeti, Mazouz 18 éves, míg Glen 57.

A fiatal szuperhősökből álló csapatot Batman egykori szárnysegédje, Robin (Brenton Thwaites) vezeti, és olyan tagokat tud a soraiban, mint a forróvérű földönkívüli hercegnő, Starfire (Anna Diop), a titokzatos empata lány, Raven (Teagan Croft) és a zöld bőrszínű alakváltó Beast Boy (Ryan Potter). Esai Morales nemrég csatlakozott a stábhoz Slade Wilson, vagyis Deathstroke szerepében, de az új szereplők sora ezzel nem ér véget, hiszen a második szezonban találkozunk Superboy-jal, valamint Deathstroke gyeremekeivel, Jerichoval és Ravangerrel is.

A Titans második évada még idén ősszel elstartol a DC Universe-n.

(forrás: Deadline, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9214759009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.04.12. 09:53:09

jó volt az első évad érdemes megnézni?
süti beállítások módosítása