Minden, ami DC!

BRÉKING: Idris Elba veheti át Will Smith helyét Deadshotként az Öngyilkos osztag folytatásában!

2019. március 07. 00:35 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Nem hagytak sok időt a találgatásokra.

Múlt héten érkezett a hír, miszerint Will Smith nem tér vissza Deadshotként az Öngyilkos osztag 2-ben, most pedig kiderült, ki bújhat a mesterlövész bérgyilkos bőrébe James Gunn filmjében. Idris Elba állítólag múlt pénteken találkozott az író/rendezővel, és a megbeszélés olyan sikeres volt, hogy azonnal megkezdődtek a tárgyalások a stúdióval ez ügyben. Elba volt a Warner és Gunn első és egyetlen kiszemeltje a szerepre.

A Warner annyira elégedett a The Suicide Squad forgatókönyvével, hogy hozzá is láttak a casting folyamatokhoz, miután Gunn leadott néhány korai vázlatot. A folytatás korábban nagyon döcögősen haladt, az elmúlt pár évben több író és rendező neve is felmerült a projekt kapcsán.

Gunn filmjében állítólag nagyrészt olyan DC karaktereket láthatunk majd, akik nem kaptak szerepet David Ayer 2016-os mozijában. Ez alól kivételt képezhet Deadshot, valamint Harley Quinn (Margot Robbie) és Rick Flagg (Joel Kinnaman) visszatérése is a pakliban van, ám egyelőre nincsenek hivatalos információk erről.

Elba elég nagy névnek számít mostanában, hiszen fontos szerepe volt a Marvel Moziverzumban, de láthattuk őt az új Star Trek franchiseban és a Tűzgyűrűben is, a Luther sorozatnak pedig ő a főhőse. Ezenkívül szinkronszínészként is sűrűn foglalkoztatják, például olyan produkciók eredeti változatában hallható, mint az élőszereplős Dzsungel könyve, a Zootropolis vagy a Szenilla nyomában. Legközelebb a Hobbs és Shaw című Halálos iramban spinoffban láthatjuk őt augusztusban, ahol főgonoszként lesz majd jelen.

A The Suicide Squad 2021 augusztus 6-án robban be az amerikai mozivásznakra.

(forrás: Hollywood Reporter, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8114674629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása