Minden, ami DC!

Ravager is szerepelni fog a Titans második évadában, és az is kiderült, hogy ki alakítja

2019. március 23. 09:26 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Slade Wilson lányával bővül a családi tabló.

Chelsea T. Zhang állandó szereplőként írt alá a DC Universe Titans sorozatának második etapjához, ahol Rose Wilsont, más néven Ravagert fogja életre kelteni.

Zhang neve leginkább a Disney Channel közönsége számára lehet ismerős, ott ugyanis az Andi Mack sorozatban látható. Legközelebb a Netflix Daybreak adaptációjában fog feltűnni, ami az azonos című grafikus novella alapján készül.

Ravagerként Zhang annak a Wilson családnak a tagja lesz, ami egyaránt biztosít barátot és ellenséget a Titánok számára. Esai Morales kelti életre Slade Wilsont, vagyis a Deathstroke néven ismert bérgyilkos gonosztevőt, Chella Man pedig Rose néma bátyját, Joseph Wilsont, azaz Jerichót formálja meg.

A karakter hivatalos leírása szerint "Rose Wilson a halálos fejvadász, Deathstroke lányaként ugyanazon a procedúrán kellett átessen, ami apját közel természetfeletti képességekkel ruházta fel, így vált belőle a Ravager néven ismert fegyver. A mindig bosszús lány nem csak azért keresi fel a Titánokat, hogy megvédjék őt, hanem hogy visszatérhessen az apjához. Tudva azt, hogy milyen veszélyes egy gonosztevő leszármazottjának lenni, a Titánok befogadják őt maguk közé, de nem feltétlenül bíznak meg benne."

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4114710099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása