Minden, ami DC!

Ezra Miller és Grant Morrison írja a Flash film új forgatókönyvét

2019. március 16. 09:07 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ezen múlhat Miller maradása a címszerepben.

Annak érdekében, hogy továbbra is érdekelt legyen a szélsebes szuperhős életre keltésében, Ezra Miller saját kezébe veszi Flash sorsát. A színész Grant Morrisonnal, a legendás képregényíróval közösen hoz tető alá egy új forgatókönyvet a filmhez.

A projekt fejlesztését kreatív nézeteltérések nehezítik. John Francis Daley és Jonathan Goldstein, a film rendező- és írópárosa, akik tavaly január óta vannak a fedélzeten, egy könnyed megközelítést képzeltek el a karakter történetének. Ezt az irányt a stúdió is támogatja, hiszen a hasonló tónusú Aquaman rekordbevételt produkált, a hamarosan érkező, szintén sikervárományos Shazam! pedig ugyanúgy a szuperhőslét humoros oldalát hivatott bemutatni. Miller azonban egy sötétebb adaptációt szeretne kihozni az alapanyagból.

A két oldal már tavaly óta próbál kompromisszumokat kötni, ami most végül Miller kezdeményezéséhez vezetett egy új szkript megírására. Ritkaságnak számít, hogy egy színész ennyire elszántan kiálljon egy szuperhős projekt mellett, Miller azonban úgy tűnik, teljes mértékben elkötelezte magát a karakterhez.

A címszereplő adottságaival ellentétben a Flash mozifilm munkálatai nem haladnak túl sebesen. Több rendező és író is érdekelt volt már a projektben, Ezra Miller jelenléte azonban biztos pontnak számított azóta, hogy Zack Snyder castingolta őt a szerepre a 2016-os Batman Superman ellen kapcsán.

Az új forgatókönyv már jövő héten a Warner asztalára is kerülhet, és ha a stúdió nem ezt a változatot fogja előnyben részesíteni, a színész akár vissza is léphet a szerepből. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy egyes források szerint Miller DC-s szerződése májusban egyébként is lejárna.

A Flash körüli bonyodalmak ellenére Miller és a Warner szoros munkakapcsolatot ápol egymással a Legendás állatok franchise kapcsán, aminek harmadik felvonását az év végén tervezik forgatni.

(forrás: Hollywood Reporter, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7914691980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása