Minden, ami DC!

Caity Lotz visszatér az Arrowba egy Birds of Prey központú epizód erejéig

2019. február 22. 11:31 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Nagyobb kalitkára lesz szükség.

A holnap legendáinak közönségkedvence, Caitly Lotz, aki eredetileg Sara Lance/Kanári szerepét játszotta, mielőtt Fehér Kanári lett, tiszteletét teszi az Arrow 7. évadának 18., "Lost Canary" című részében. Egyelőre még tisztázatlan, hogyan fog a karakter visszatérni, annyit azonban tudni lehet, hogy a rész Ragadozó madarak (Birds of Prey) ihletésű lesz, és Fekete Szirén/Föld-2 Laurel (Katie Cassidy) is szerepelni fog a történetben. Fontos megjegyezni, hogy ez az epizód nem összekeverendő a 2. szezon "Birds of Prey" című részével.

Az epizód címét valamikor a hét elején jelentették be, majd nem sokkal ezután Katie Cassidy egy közös képet osztott meg az Instagramon a két másik Kanárival, Juliana Hakavy-val és Caity Lotz-cal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Girls rule! #round2 @julianaharkavy @caitylotz

Katie Cassidy Rodgers (@katiecassidy) által megosztott bejegyzés,

Lotz az Arrow 2. etapjában csatlakozott a csapathoz, de karakterét megölték a 3. évadban. Később a 4. szezonban éledt újjá Ra's al Ghul Lázár vermének köszönhetően, majd továbbállt a Hullámlovas fedélzetére a Legendák közé a 2016-ban indult sorozatban.

A színésznő nem először szerepel idén az Arrowban: egy rövid cameora beugrott a 150. dokumentumfilmes részre, valamint a 6. évad fináléjában is láthattuk őt, amiben találkozott testvére Föld-2-es hasonmásával is.

A képregények lapjain a Birds of Prey oszlopos tagjai általában Fekete Kanári és Orákulum/Barbara Gordon, akik mellé más női szuperhősök csatlakoznak. A rövid pályafutású 2002-es TV sorozatban Orákulum, Dinah Lance és Vadásznő alkotta a csapatot. Nem kell olyan sokat várnunk a 2020-ban érkező Birds of Prey mozifilmre sem, melyben Harley Quinn, Fekete Kanári, Vadásznő, Cassandra Cain és Renee Montoya lesznek a tagok.

Az Arrow soron következő, 14. epizódja március 4-én érkezik, a Legendák pedig április 1-én foglalják el újra a képernyőket a pihenőjük után.

(forrás: TVLine, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6814642752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása