Minden, ami DC!

Hivatalosan is 2021-ben jön Matt Reeves Batman filmje, melyben már nem Ben Affleck lesz a köpenyes igazságosztó

2019. január 31. 08:31 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Fény derült az első konkrétumokra.

A Warner Bros. 2021. június 25-re dátumozta be a The Batman munkacímen futó szólókalandot! A filmet ugyebár Matt Reeves jegyzi íróként és rendezőként, most pedig megerősítést nyert, hogy Ben Affleck a Batman Superman ellen, az Öngyilkos osztag és Az igazság ligája után szögre akasztja a denevérjelmezt, és az új mozi egy fiatalabb Bruce Wayne történetét fogja elmesélni.

Reeves még 2017 januárjában vette át a rendezői stafétát Afflecktől, és azóta dolgozik a projekten. Az igazság ligája után már felmerült a színész leváltásának kérdése, hogy Matt Reeves lehetőséget kapjon az elképzelésének megfelelő főszereplőt találni. A film első forgatókönyvét is Affleck írta Geoff Johnsszal közösen, de azóta ezt a szkriptet teljesen átdolgozták.

A produceri teendők Dylan Clark hárulnak, akivel Reeves dolgozott már együtt A majmok bolygója filmeken.

Egyes források szerint a stúdió nagyon elégedett volt Reeves sztorivázlataival, és az író/rendező az elmúlt pár hónapot a forgatókönyv tökéletesítésével töltötte. Amint a szkript teljesen elkészül, kezdetét veheti a szereplőgárda összeállítása is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen életkorú Bruce Wayne-t képzelnek el a filmhez. Néhány híresztelés szerint a főhős a húszas évei közepén járna a cselekmény idején, de arról is lehet hallani, hogy a Warner ennél idősebb figurában gondolkozik. Amíg a rendező el nem kezdi a szereplőválogatást, ezt a részletet homály fedi a film kapcsán.

Maga Ben Affleck is reagált a hírre a Twitteren: "Izgatottan várom a The Batmant 2021 nyarán, hogy láthassam Matt Reeves vízióját megvalósulni a vásznon."

(forrás: Deadline, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5614599666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása